Στις 6 Μαΐου, ο βασιλιάς Κάρολος θα στεφθεί επίσημα μονάρχης με την τελετή στέψης να λαμβάνει χώρα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Η περίσταση θα αποτελέσει οικογενειακή υπόθεση, με τη σύζυγο του Καρόλου, τη βασιλική σύζυγο Καμίλα, να στέφεται μαζί του.

Μετά την άνοδο του Καρόλου στο θρόνο, το παλάτι ενημέρωσε τον ιστότοπό του γράφοντας: «Εκτός και αν αποφασιστεί διαφορετικά, μια βασιλική σύζυγοε στέφεται με τον βασιλιά, σε μια παρόμοια αλλά απλούστερη τελετή. Εάν ο νέος μονάρχης είναι βασίλισσα, ο σύζυγός της δεν στέφεται ή χρίζετα στην τελετή της στέψης».

Από τη στιγμή που η Καμίλα στεφθεί από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ, είναι πολύ πιθανό ότι θα χαρακτηριστεί ως βασίλισσα Καμίλα, με το «βασιλική σύζυγος» να αφαιρεθεί εντελώς από τον τίτλο της.

καμίλα

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ είχε εκφράσει την επιθυμία της η Καμίλα να γίνει γνωστή ως βασιλική σύζυγος πριν από το θάνατό της στις 8 Σεπτεμβρίου.

Σε μήνυμα που μοιράστηκε για τα 70 χρόνια της βασιλείας της, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ είχε αναφέρει: «Όταν ο γιος μου Κάρολος γίνει Βασιλιάς, ξέρω ότι θα δώσετε σε αυτόν και στη σύζυγό του Καμίλα την ίδια υποστήριξη που μου δώσατε και είναι η ειλικρινής μου επιθυμία όταν έρθει εκείνη η ώρα, η Καμίλα να γίνει γνωστή ως βασιλική σύζυγος».

Την ημέρα της στέψης τους, ο βασιλιάς Κάρολς θα περιβάλλονται από τα μέλη των οιογενειών τους και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, και τα δύο παιδιά της Καμίλα, Τομ Πάρκερ Μπόουλς και Λόρα Λόπες, θα δώσουν το «παρών».

Μάλιστα, τα εγγόνια της Καμίλα θα παίξουν έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο στη διαδικασία και λέγεται ότι τους έχει ζητηθεί να φέρουν το κουβούκλιο της στέψης της. Το στέμμα της, πρόκειται να γράψει ιστορία αφού θα είναι αυτό που είχε η βασιλίσσα Μαρία!

Καμίλα: Η σπάνια αναφορά στα παιδικά της χρόνια και την οικογένειά της

Οι πολύ σπάνιες φορές που έχουμε δει τον βασιλιά Κάρολο να φιλάει δημόσια την Καμίλα

Καμίλα: Το αξεσουάρ που δεν ξαναφόρεσε από τότε που έγινε βασιλιάς ο Κάρολος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΛΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ