Το να είσαι γονιός κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχει αποδειχθεί άκρως εξαντλητικό για την Catherine Middleton. H Δούκισσα του Cambridge με μία ειλικρινή δήλωση της μίλησε για τις προκλήσεις του lockdown μέσα από μια βιντεοκλήση με φίλους και την Melissa Loosemore, Διευθύντρια του Roe Green Junior School. H Melissa ρώτησε το Catherine Middleton καθώς και τους υπόλοιπους γονείς, να γράψουν από μία λέξη που περιγράφει το να είσαι γονιός κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.
Η Δούκισσα έγραψε “Εξαντλητικό. Ως γονείς συνήθως πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε κάποιες συγκεκριμένες ευθύνες από μέρα σε μέρα, όμως κατά τη διάρκεια του lockdown αναγκαστήκαμε να αναλάβουμε περισσότερους ρόλους που πιθανόν, υπό κανονικές συνθήκες, να είχαμε ανθρώπους που θα μας βοηθούσαν να φέρουμε εις πέρας,” εξήγησε η Catherine.

Εκτός από το ρόλο της δασκάλας, διδάσκοντας τα παιδιά της στο σπίτι, η μητέρα του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis, έπρεπε να αναλάβει και τις κομμώσεις των τριών νέων μελών της βασιλικής οικογένειας.
Η ίδια δήλωσε : “Σε αυτό το lockdown αναγκάστηκα να αναλάβω το ρόλο της κομμώτριας, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στα παιδιά. Επίσης ανέλαβα ακόμη και το ρόλο του δασκάλου και προσωπικά νιώθω ότι γίνομαι χίλια κομμάτια.”

Κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης, η Δούκισσα αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, Πρίγκιπας William, είναι πολύ υποστηρικτικός κατά την περίοδο της πανδημίας. “Δεν θα θέλαμε παρόμοια γεγονότα με εκείνα του Bridgerton ή κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι;” Είπε η Melissa, παροτρύνοντας την Catherine Middleton να γελάσει.

Η Δούκισσα υπενθύμισε στους άλλους γονείς να προσέχουν τον εαυτό τους. “Σιγουρευτείτε πως όλοι προσέχουν τον εαυτό τους στην οικογένειά σας. Είναι πολύ σημαντικό. Τώρα πιo πολύ από ποτέ.”

Μέσα από την ειλικρινή αυτή συζήτηση τέθηκαν κάποια πολύ σημαντικά θέματα, όπως η ευημερία των γονέων, τα οποία υποβλήθηκαν σε σχετική έρευνα που διεξήχθη από την Kate μέσω του Ιδρύματος Early Years. H Έρευνα που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, αποκάλυψε πως οι γονείς αγωνίζονται σκληρά για να βάλουν σε σειρά προτεραιότητας την προσωπική ευημερία τους, παρά το γεγονός πως 90% εξ αυτών θεωρούν πως η πνευματική υγεία και η ευημερία τους είναι πολύ σημαντική για την σωστή ανάπτυξη των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ