Οι γονείς της Catherine Middleton μένουν στο Bucklebury Manor, μία κατοικία που βρίσκεται στο Berkshire.
H Carole και ο Michael Middleton απέκτησαν το συγκεκριμένο σπίτι το 2012 στην τιμή των 4,7 εκατομμυρίων λιρών, αφού πούλησαν για 1,5 εκατομμύρια το προηγούμενό τους που βρισκόταν λίγο πιο έξω από το χωριό του Berkshire. Το ζευγάρι όπως έχει ανακοινώσει στο παρελθόν, δεν ένιωθε ασφάλεια στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η οικογένεια της Catherine Middleton και ο αδερφός της, James (ο οποίος πέρασε την αρχή της πανδημίας σε αυτό το σπίτι), είχε αποκαλύψει στο παρελθόν μερικές γωνιές του οικήματος, οι οποίες τώρα βρίσκονται αναρτημένες σε ένα fan account του Πρίγκιπα William και της Catherine στο Instagram.


Η φωτογραφία του σπιτιού δείχνει δύο σαλόνια με δύο παραδοσιακά τζάκια, την κουζίνα με ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι και ένα μεγάλο διατηρητέο οίκημα με μεγάλα παράθυρα που ξεκινούν από το πάτωμα και φτάνουν μέχρι το ταβάνι.
Το Bucklebury Manor, περιλαμβάνει επίσης 7 υπνοδωμάτια, 5 χώρους υποδοχής, μία βιβλιοθήκη, μία τραπεζαρία και ένα καθιστικό.

Ο αδερφός της Catherine, μας έδωσε ακόμη μία γεύση από τον κήπο του σπιτιού, όταν δημοσίευσε ένα βίντεό του στο οποίο ξύριζε το μουστάκι του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

catherine middleton

H Catherine Middleton και ο Πρίγκιπας William μετά τη γέννηση του Πρίγκιπα George το 2013, έμεναν στο Bucklebury Manor για μερικούς μήνες, ενώ η πρώτη, επίσημη φωτογραφία του μικρού George, τραβήχτηκε στον κήπο του πατρικού σπιτιού της Δούκισσας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ