Η Catherine Middleton και ο Πρίγκιπας William ετοιμάζονται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός στην ζωή τους, καθώς στις 29 Απριλίου πρόκειται να γιορτάσουν την 10η επέτειο του γάμου τους.
Όπως κάθε ζευγάρι, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έχουν περάσει πολλές δυσκολίες, ειδικά τον τελευταιό χρόνο, όμως μετά απο 10 χρόνια γάμου και 3 παιδιά, ο δεσμός τους είναι πιό δυνατός απο ποτέ.

Ενώ το ζευγάρι έχει περιορίσει σημαντικά τις δημόσιες εμφανίσεις του, πραγματοποιώντας μόνο κάποιες για την στήριξη της προσπάθειας αντιμετώπισης της πανδημίας, πλέον οι δυο τους, αναδεικνύουν μια πιο παιχνιδιάρικη πλευρά τους. Η παγκόσμια πανδημία έδωσε την ευκαιρία στους βασιλικούς θαυμαστές να παρακολουθήσουν την Catherine και τον William σε λίγο πιο προσωπικές στιγμές του, είτε μέσα από βίντεο κλήσεις, είτε μέσα από τις εμφανίσεις τους.

H ειδικός σε θέματα έκφρασης της γλώσσας του σώματος και συγγραφέας Judi James, μίλησε στο HELLO! σχετικά με την επικείμενη επέτειό τους, αποκαλύπτοντας πως η δυναμική αλλά και διακριτική γλώσσα του σώματος, υποδεικνύει αυτοπεποίθηση και για την προσωπική τους σχέση αλλά και με τον ρόλο τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

“Η γλώσσα του σώματος του Πρίγκιπα William και της Catherine Middleton έχει εξελιχθεί αρκετά λόγω της πανδημίας και του lockdown” εξήγησε η Judi. “Ο χρόνος που περνούν μαζί ως οικογένεια, φαίνεται να έχει σημαντικά αποτελέσματα στην ενδυνάμωση των δεσμών τους και ως ζευγάρι αλλά και ως συνεργάτες, ενώ έχουν ανανεώσει σημαντικά τους τρόπους έκφρασης των συναισθημάτων τους στις δημόσιες εμφανίσεις τους.”

Το βασιλικό ζευγάρι επισκέφθηκε το Westminster Abbey τον περασμένο μήνα, επιστρέφοντας στο μέρος που είπαν πρώτη φορά “δέχομαι” ο ένας στον άλλον, σχεδόν δέκα χρόνια μετά.

“Η γλώσσα του σώματός τους ήταν ανέκαθεν καλά συγχρονισμένη, όμως πρόσφατα αυτός ο συγχρονισμός έχει εξελιχθεί περισσότερο απο ποτέ, υποδεικνύοντας κοινό τρόπο σκέψης, εμπιστοσύνη και σεβασμό. Σε επανάληψη της εισόδου τους στο χώρο, 10 χρόνια μετά, παρατηρούμε τέλειο συγχρονισμό και τάυτιση”, αποκάλυψε η Judi.

Σε πρόσφατη εμφάνισή τους, κατα τη διάρκεια της ημέρας του Αγίου Πατρικίου, η Catherine και ο William προσέφεραν στους θαυμαστές τους μια σπάνια εμφάνισή τους, πολύ πιo ερωτική απο ότι μας έχουν συνηθίσει, ανταλλάσοντας μεταξύ τους και πολλά υποσυνείδητα μηνύματα.

Σύμφωνα με την Judi, οι παιχνιδιάρικες πόζες τους, δείχνουν πως υπάρχει μία ιδιαίτερη συννενοηση μεταξύ τους, ενώ είναι φανερό πως πλέον έχουν πιo συχνή οπτική επαφή την ώρα που μιλούν.

“Το ζευγάρι μιλάει συχνά για τα παιδιά του δημόσια ανά τα χρόνια και έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με την οικογένειά τους κατα τη διάρκεια του lockdown, με την Catherine Middleton να αναφέρεται στον Πρίγκιπα William και να τον αποκαλεί το σημαντικότερο στήριγμά της. O Δούκας απο την άλλη, αναφέρθηκε στη σχέση τους και είπε πως υποστηρίζουν πολύ ο ένας τον άλλο στις υποχρεώσεις που έχει δημιουργήσει αυτό το δύσκολο έτος που διανύουμε.”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ