Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καλωσόρισαν ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους. Το πριγκιπικό ζευγάρι υιοθέτησε τη Σίνκι – ένα άρρωστο κοτόπουλο που προηγουμένως ανήκε στην καλή τους φίλη και γειτόνισσα, Έλεν Ντε Τζένερις.

Επιβεβαιώνοντας τα νέα στο Instagram, η Έλεν, ενημέρωσε τους followers της για τον Σίνκι. Αποκάλυψε ότι το πουλί είχε εκφοβιστεί από τα υπόλοιπα κοτόπουλα που διατηρούν στο κτήμα τους στο Μοντεσίτο, εκεί που ζει με τη σύζυγό της, Πόρσια ντε Ρόσι.

Εξηγώντας ότι είχε αναγκαστεί να μεταφέρει τη Σίνκι – η οποία μόλις έχει αναρρώσει από ένα σπασμένο φτερό– η Έλεν αποκάλυψε ότι όλα βαίνουν πλέον καλώς χάρη στους φίλους της Μέγκαν και τον πρίγκιπα Χάρι που την αναλαμβάνουν.

«Το πόδι της Σίνκι έχει διορθωθεί, αλλά τα κοτόπουλα μας εξακολουθούσαν να της επιτίθενται, οπότε έπρεπε να απομακρυνθεί», έγραψε η τηλεοπτική σταρ. «Ευτυχώς, οι φίλοι μας, το κοτέτσι του Χάρι και της Μέγκαν, είχαν χώρο για έναν κοτοπουλάκι ακόμη. Δεν είμαι σίγουρη ακόμα ποιος θα είναι ο βασιλικός τίτλος της».

 «Η Σίνκι είναι τυχερή. Ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ θα την κακομάθουν», ήταν ένα από τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση.

O πρίγκιπας Χάρι κρατάει αγκαλιά τον Άρτσι, μετά τη βάφτισή του, με το βασιλιά Κάρολο να παρακολουθεί. Photo: Instagram sussexroyal
O πρίγκιπας Χάρι κρατάει αγκαλιά τον Άρτσι, μετά τη βάφτισή του, με το βασιλιά Κάρολο να παρακολουθεί. Photo: Instagram sussexroyal

Μετά τη μετακόμισή τους στην Καλιφόρνια το 2020, ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν υιοθετήσει αρκετά ζώα φάρμας και έχουν άφθονο χώρο για περισσότερα.

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το ζευγάρι στην Όπρα Γούνιφρι ο Χάρι και η Μέγκαν μάς είχαν «χαρίσει» κάποια στιγμιότυπα από τη ζωή τους στο Μοντεσίτο και είχαμε τη δυνατότητα να δούμε τον πρίγκιπα Άρτσι να κρατάει ένα μικρό καλάθι μέσα στο κόκκινο κοτέτσι του κτήματος, που μάλιστα έφερε τη χαριτωμένη ταμπέλα «Archie’s Chick Inn, Ιδρύθηκε το 2021».

Ο Άρτσι λατρεύει να επισκέπτεται το κοτέτσι στο σπίτι των γονιών του στο Μοντεσίτο
Ο Άρτσι λατρεύει να επισκέπτεται το κοτέτσι στο σπίτι των γονιών του στο Μοντεσίτο

Εξηγώντας ότι είχαν σώσει τις κότες από ένα τοπικό εργοστάσιο, ο Χάρι και η  Μέγκαν είχε σχολιάσει: «Πάντα ήθελε κοτόπουλα», με την Μέγκαν να συμπληρώνει πως  «Απλώς μου αρέσει να διασώζω ζώα».

Πηγή Φωτογραφιών: Αρχείο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ