Το άγαλμα της Πριγκίπισσας Diana, θα ανοίξει για το κοινό για να σηματοδοτήσει την 24η επέτειο από το θάνατό της, την ερχόμενη Τρίτη.

Getty Images/Ideal Image

Η Πριγκίπισσα του Wales, σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου του 1997.

Εξαιτίας της πανδημίας, το παλάτι του Kensington και οι κήποι του, μείωσαν τις ημέρες που υποδέχονταν το κοινό, περιορίζοντάς τις από την Τετάρτη μέχρι την Κυριακή.

Σύμφωνα με τo Historic Royal Palaces, θα γίνουν ειδικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Diana, επιτρέποντας στους επισκέπτες να περπατήσουν στον κήπο που βρίσκεται το άγαλμά της, στον Sunken Garden.

Tα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έγιναν από τους γιους της Πριγκίπισσας, Harry και William, σε μία κλειστή τελετή την 1η Ιουνίου, την ημέρα που θα είχε τα γενέθλιά της η Diana.

Getty Images/Ideal Image

Το έργο, είναι φιλοτεχνημένο από τον γλύπτη Ian Rank Broadley και απεικονίζει την αδικοχαμένη Πριγκίπισσα, περικυκλωμένη από τρία παδιά.

O Sunken Garden, ήταν το αγαπημένο της μέρος στο παλάτι του Kensington με πρόσφατη την ανακατασκευή του και περιλαμβάνει 4.000 διαφορετικά είδη λουλουδιών, ανάμεσά τους και το “μη-με-λησμόνει” που ήταν αυτό που λάτρευε.

Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ