Ο αιφνίδιος θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου ανάγκασε το Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ να παρατείνουν την παραμονή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι και την κηδεία της μονάρχη τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένοι είπαν το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα Ελισάβετ που με το θάνατό της, σηματοδότησε το τέλος μίας ολόκληρης εποχής.

Αμέσως μετά την κηδεία ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο. Πήραν την πρώτη πτήση από το αεροδρόμιο του Heathrow για το ταξίδι της επιστροφής στις ΗΠΑ. Ο Χάρι και η Μέγκαν μετά από 17 ημέρες απουσίας από το σπίτι τους, θα ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα παιδιά τους, τον Άρτσι, 3 ετών και τη Λίλιμπετ, 1 έτους.

Χωρίς αμφιβολία όμως οι θαυμαστές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ενθουσιάστηκαν όταν είδαν τα μέλη αυτής να επανενώνονται για την κηδεία της βασίλισσας. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν πραγματοποίησαν μία κοινή εμφάνιση με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας έξω από το Κάστρο του Windsor και στη συνέχεια εμφανίστηκαν με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας στην κηδεία. Ο Χάρι είχε δώσει το παρών και στην αγρυπνία της γιαγιάς του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ