Η Lady Luise Windsor, εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ πρόκειται να ακολουθήσει τα εκπαιδευτικά βήματα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Το παλάτι επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι ο πρίγκιπας Εδουάρδος και η Σόφι, η 18χρονη κόρη της κόμισσας του Γουέσεξ θα παρευρεθούν στο πανεπιστήμιο του Πρίγκιπα William και της Kate: το St. Andrews.

Σε μια δήλωση, ένας εκπρόσωπος δήλωσε μάλιστα στο HELLO! ότι η Lady Luise είναι αριστούχος: «Έχοντας λάβει τα αποτελέσματά της A Level σήμερα, η Lady Louise θα ξεκινήσει στο Πανεπιστήμιο St Andrews τον Σεπτέμβριο για να σπουδάσει αγγλική φιλολογία».

Getty Images

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο της Σκωτίας ως φοιτητές. Ο ξάδερφος της Luise, πρίγκιπας William, αποφοίτησε από το St. Andrews το 2005 με ένα master of arts (honours) στη γεωγραφία 2:1. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αποφοίτησε την ίδια χρονιά με 2:1 έχοντας εξειδικευθεί στην ιστορία της τέχνης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του αρραβώνα τους το 2010, η Kate θυμήθηκε τη στιγμή που είχε συναντήσει τον μελλοντικό της σύζυγο. Η ίδια μοιράστηκε: «Πιστεύω πραγματικά ότι ντράπηκα πολύ όταν σε συνάντησα. Αλλά στην πραγματικότητα ο William δεν ήταν εκεί για αρκετό καιρό στην αρχή, δεν ήταν εκεί για την εβδομάδα Freshers, οπότε χρειάστηκε λίγος χρόνος για να γνωριστούμε, αλλά γίναμε πολύ στενοί φίλοι από πολύ νωρίς.»

Ενώ στο πανεπιστήμιο, η Kate «έκανε λίγο τη σερβιτόρα» και ο William μαγείρευε γεύματα. Η Δούκισσα είπε στη Μαίρη Μπέρι στην ειδική χριστουγεννιάτικη τηλεοπτική εκπομπή «A Berry Royal», «Στις μέρες της φοιτητικής μας ζωής συνήθιζε να μαγειρεύει όλα τα είδη των γευμάτων». Η Kate πρόσθεσε: «Νομίζω ότι τότε προσπαθούσε να με εντυπωσιάσει, Μαίρη! Με σπεσιαλιτέ όπως η Bolognese και τέτοια πράγματα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ