Η Ελισάβετ είναι μια από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη και ένα από τα πρόσωπα που θα μείνουν για πάντα στην παγκόσμια ιστορία. Η βασίλισσα που στις 6 Φεβρουαρίου γιόρτασε το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, δηλαδή τα 70 χρόνια στο θρόνο, δεν ξεχωρίζει μόνο για το δημόσιο έργο της και την δυναμικότητά της ως μονάρχη, αλλά και για το πολύ ιδιαίτερο χιούμορ της.

Έτσι, ακόμα και κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων αφήνει να ξεδιπλωθεί ο διασκεδαστικός χαρακτήρας της και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός το έχει καταγράψει.

Με τον πρίγκιπα Φίλιππο μοιράστηκαν μια κοινή πορεία πολλών δεκαετιών που σίγουρα είχαν καλές και λιγότερο ευχάριστες στιγμές. Επάνω το ζευγάρι φαίνεται να μοιράζεται ένα αστείο σε εκδήλωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ το 2014.

Τον Ιούνιο του 2021 η Καμίλα και η Κέιτ Μίντλετον δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους όταν η Ελισάβετ πήγε να κόψει μια τούρτα με ένα σπαθί κατά τη διάρκεια γεύματος του G7 Summit. Όταν της είπαν ότι υπάρχει και κανονικό μαχαίρι διαθέσιμο, η μονάρχης απάντησε: «Το ξέρω, αλλά αυτό είναι πιο ασυνήθιστο».

Είτε συνοδευόμενη από την δούκισσα του Κέιμπριτζ είτε την Μέγκαν Μάρκλ όταν εκείνη βρισκόταν στο Λονδίνο μαζί με τον Χάρι και ακολουθούσε το πρόγραμμα των βασιλικών εκδηλώσεων, η Ελισάβετ ήξερε πώς να τις κάνει να νιώσουν άνετα, αλλά και να περάσουν καλά.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και η ιδιαίτερη σχέση της με τον Κάρολο

Αναμφίβολα ο Laughter Buddy της μονάρχη στις δημόσιες εκδηλώσεις είναι ο πρωτότοκος γιος της, πρίγκιπας Κάρολος με τον οποίο μάλιστα έχουν καταργήσει το βασιλικό πρωτόκολλο μεταξύ τους, αφού επιτρέπεται να αγγίζονται.

Photos: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ