Η Νίνα Φλορ και ο πρίγκιπας Φίλιππος γιόρτασαν την επέτειό τους με την ίδια να κοινοποιεί δύο φωτογραφίες τους από τον γάμο τους στη Μητρόπολη Αθηνών.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στη χώρα μας, τον Οκτώβριο του 2021, με πλήθος κόσμου και μέλη βασιλικών οικογενειών να δίνουν το «παρών», ενώ το γεγονός αποτέλεσε θέμα σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

«Χαρούμενη επέτειο. Σε αγαπώ», έγραψε η Νίνα Φλορ στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πλήθος κόσμου έδωσε τις ευχές του στο ζευγάρι για μια χαρούμενη ζωή.

νίνα φλορ

Στις φωτογραφίες η Νίνα και ο Φίλιππος δείχνουν ευτυχισμένοι και παρουσιάζουν δύο ακόμα μέχρι στιγμής αδημοσίευτες εικόνες από το μυστήριο.

O πρίγκιπας Φίλιππος είχε παραχωρήσει δηλώσεις μετά τον γάμο τους, λέγοντας: «Είναι υπέροχα, τέλεια, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Θέλουμε να μείνουμε εδώ. Η Ελλάδα έχει τόσα όμορφα μέρη, αλλά η Νίνα λατρεύει την Ελλάδα πριν με συναντήσει».

“Antique Corsage”: Η ιστορία που συνοδεύει την πολύτιμη τιάρα, που φόρεσε η Νίνα Φλορ στο γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ