Βασιλικές Οικογένειες: Ποιες είναι οι κόρες των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης που ετοιμάζονται να αναλάβουν καθήκοντα;

Ευρωπαϊκά μέλη από τις βασιλικές οικογένειες όπως η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας και η βασίλισσα Μαίρη της Δανίας είναι γνωστά για τα λαμπερά ντυσίματα και το σημαντικό βασιλικό τους έργο.

Βασιλικές Οικογένειες: Ποιες είναι οι κόρες των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης που ετοιμάζονται να αναλάβουν καθήκοντα;

Όμως, αυτές οι βασιλικές μαμάδες έχουν όλες κάτι κοινό, πέρα από την κομψότητα και το αξιοζήλευτο στυλ τους. Όλες τους έχουν κόρες που έχουν ενηλικιωθεί πρόσφατα ή θα ενηλικιωθούν σύντομα. Άρα υπάρχει μια νέα ομάδα Ευρωπαίων κυριών βασιλικών οικογενειών που ετοιμάζεται να έρθει στο προσκήνιο!

Πολλές από αυτές τις υπέροχες νεαρές κυρίες συνοδεύουν ήδη τις βασιλικές οικογένειές τους στα βασιλικά καθήκοντα, δείχνοντας πού βρίσκονται τα δικά τους ενδιαφέροντα και εντυπωσιάζοντάς μας φυσικά με τις εμφανίσεις τους.

Η 18χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ της Αστουρίας, είναι το μεγαλύτερο παιδί της Βασίλισσας Λετίθια και του Βασιλιά Φελίπε, από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας και μοιάζει τρομερά με τη μητέρα της τόσο στιλιστικά όσο και από την άποψη των δημόσιων δεσμεύσεών της.

Αυτή τη στιγμή η Λεονόρ κάνει τη στρατιωτική της εκπαίδευση στη Σαραγόσα, την οποία ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2023, προκειμένου να προετοιμαστεί για τον ρόλο της ως αρχιστράτηγος της Ισπανίας. Πριν από αυτό, η Leonor αποφοίτησε από το UWC Atlantic, ένα διεθνές οικοτροφείο στην Ουαλία.

Η μικρότερη αδερφή της Λεονόρ, η Ινφάντα Σοφία, γίνεται 18 ετών στις 29 Απριλίου 2025 και αυτήν τη στιγμή σπουδάζει στο International Baccalaureate της στο UWC Atlantic College στην Ουαλία, όπως και η μεγαλύτερη αδερφή της.

Φέτος θα πραγματοποιήσει την πρώτη της σόλο πράξη για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας ως προστάτιδα σε εθνικό διαγωνισμό φωτογραφίας. Ο πλήρης τίτλος της είναι Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Infanta Doña Sofia.

Η Catharina-Amalia είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της βασίλισσας της Ολλανδίας Maxima και του King Willem-Alexander και αυτή τη στιγμή σπουδάζει για πτυχίο Πολιτικής, Ψυχολογίας, Νομικής και Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ. Ξεκίνησε το πτυχίο της τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το νεαρό μέλος από τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας είχε περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια καθώς χρειάστηκε να ζήσει στη Μαδρίτη για ένα χρόνο λόγω απειλών απαγωγής, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το φοιτητικό της κατάλυμα αμέσως μετά την έναρξη του πτυχίου της, για την ασφάλειά της.

Το 2023, συνόδευσε τους γονείς της στην επίσημη περιοδεία τους στην Ολλανδική Καραϊβική. Πριν από αυτό, η πριγκίπισσα μας είχε εντυπωσιάσει στο γκαλά των 18ων γενεθλίων της Ingrid Alexandra το 2022.

H μεσαία κόρη της βασίλισσας Μάξιμα, Alexia, αποφοίτησε από το UWC Atlantic College στην Ουαλία πέρυσι και φαίνεται πως σιγά σιγά θα εισαχθεί στα βασιλικά καθήκοντα όπως η μεγαλύτερη αδερφή της Catharina-Amalia. Η ολλανδική βασιλική οικογένεια αποκαλύπτει ότι η Αλεξία είναι λάτρης της ιππασίας, του χόκεϊ, του πιάνου και του τραγουδιού.

Η 17χρονη Ariane είναι η μικρότερη από τις κόρες της βασίλισσας Maxima και όταν δεν πηγαίνει στο σχολείο, ζει με τους γονείς και τις αδερφές της στο Huis ten Bosch Palace, το σπίτι που διατηρεί η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας στη Χάγη.

Η πριγκίπισσα είναι εγγεγραμμένη στο σχολείο UWC Adriatic στην Ιταλία, αντί για το κολλέγιο UWC Atlantic της Ουαλίας στο οποίο παρακολούθησαν οι αδερφές της. Στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να σχεδιάζει και να παίζει πιάνο.

Η 17χρονη πριγκίπισσα Ισαβέλλα της Δανίας, κόρη της βασίλισσας Μαρίας, είναι μια άλλη νεαρή βασιλική κυρία που πρόκειται να έρθει περισσότερο στη δημοσιότητα.

Η πριγκίπισσα ζει με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια της Δανίας της στο Amalienborg στην Κοπεγχάγη και στο Chancellery House στο Fredensborg Palace. Αυτή τη στιγμή σπουδάζει στο Øregård Gymnasium στο Hellerup, το ίδιο σχολείο που φοιτούσαν ο πατέρας της Frederik και ο θείος της Joachim.

Η κόρη της πριγκίπισσας Mette-Marit της Νορβηγίας, η 20χρονη Ingrid-Alexandra, κάνει αυτή τη στιγμή τη 12μηνη στρατιωτική της εκπαίδευση, την οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2024.

Έκανε το ντεμπούτο της αμέσως μετά τα 18α γενέθλιά της και αναμένεται να ασχοληθεί περισσότερο με τα βασιλικά καθήκοντα μετά τη στρατιωτική της εκπαίδευση συμμετέχοντας ενεργά στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η βασιλική οικογένειας της Νορβηγίας. Έχει ήδη το δικό της γραφείο στο Βασιλικό Παλάτι και έχει έντονο ενδιαφέρον για την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή, απολαμβάνει τα σπορ και την ύπαιθρο.

Η μεγαλύτερη από τις βασιλικές κυρίες της επόμενης γενιάς, η 27χρονη Μαρία-Ολυμπία είναι η μοναχοκόρη του Παύλου, διαδόχου της Ελλάδας και της συζύγου του Μαρί-Σαντάλ και τη μόνη θηλυκή διάδοχο στην ελληνική βασιλική οικογένεια. Η πριγκίπισσα Ολυμπία αποτελεί τη μόνη της λίστας που, σε αντίθεση με τις προαναφερθείσες, δεν θα αναλάβει βασιλικά καθήκοντα.

Το κομψό μοντέλο Μαρία-Ολυμπία δίνει συχνά το παρών σε δημόσια καθήκοντα και εκδηλώσεις. Πρόσφατα ήταν σε σχέση με τον Peregrine Pearson, έναν κατασκευαστή ακινήτων και γιο του Michael Pearson, 4ου Viscount Cowdray, με τον οποίον φέρεται να χώρισε το 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ