Ευχάριστα είναι τα νέα για την πριγκίπισσα Ευγενία και το σύζυγό της Τζακ Μπρουκσμπανκ καθώς θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Η  πριγκίπισσα Ευγενία, 32 ετών και ο σύζυγός της, Τζακ Μπρουκσμπανκ, 36 ετών μετά την απόκτηση του γιου τους, Αύγουστου, ετοιμάζονται να υποδεχτούν το δεύτερο μωράκι τους.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Τζακ Μπρουκσμπάνκ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι θα υποδεχτούν το δεύτερο μωρό τους αυτό το καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή, η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε το νέο ότι έρχεται ένα νέο μέλος της οικογένειας μας φέτος το καλοκαίρι!».

Η πριγκίπισσα Ευγενία υπολογίζεται ότι θα πρέπει να έμεινε έγκυος τον φθινόπωρο του 2022, χρονικά κοντά στο θάνατο της πολυαγαπημένης της γιαγιάς, βασίλισσας Ελισάβετ, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σίγουρα θα είχε ανάμεικτα συναισθήματα, τη χαρά για το γεγονός ότι ήταν έγκυος και λύπη για τον πρόσφατο θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Θεωρείται απίθανο να ήταν έγκυος όταν πέθανε η γιαγιά της, αλλά σίγουρα θα στενοχωριόταν για το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να πει στη βασίλισσα Ελισάβετ τα ευχάριστα νέα. Σίγουρα θα της προκαλεί θλίψη το γεγονός ότι το νέο μέλος της οικογένειάς της δεν θα γνωρίσει την προγιαγιά του, όπως ο γιος της, Αύγουστος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ