Μία μοναδική φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήρθε να μας θυμίσει για ποιο λόγο ήταν η αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία εμφανίζεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας να έχει αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια του “The Splendours Of The Gonzagas Exhibition Gala” στο Victoria and Albert Museum το 1981.

Ο φωτογράφος Τιμ Γκράχαμ αποθανάτισε την 20χρονη τότε πριγκίπισσα ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, την ώρα που έγειρε το κεφάλι και αποκοιμήθηκε στην κόκκινη βελούδινη πολυθρόνα που καθόταν φορώντας μία τουαλέτα από σιφόν του κορυφαίο σχεδιαστή Bellville Sasson.

Την αμέσως επόμενη μέρα, το Παλάτι έσπευσε να αιτιολογήσει τη συμπεριφορά της πριγκίπισσας Νταϊάνα ανακοινώνοντας ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Κάρολος περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η εγκυμοσύνη αυτή, μόλις 4 μήνες μετά το γάμο, σε συνδυασμό με την προσπάθεια προσαρμογής της στη νέα βασιλική ζωή, ήταν η αιτία για την αυξημένη κούραση της πριγκίπισσας. Μάλιστα η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε ευγενικά από τα μέσα ενημέρωσης να δώσουν λίγο χώρο στην Νταϊάνα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

 

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα γέννησε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στις 22 Ιουνίου 1982 στο Νοσοκομείο St. Mary’s. Αργότερα αποκάλυψε ότι εκείνη ήταν μια δύσκολη περίοδος κατά την οποία προσπαθούσαν να συντονιστούν με τον πρίγκιπα Κάρολο. «Όταν ήταν να γεννήσω τον Γουίλιαμ, έπρεπε να βρούμε μια ημερομηνία στο ημερολόγιο που να ταιριάζει στον Κάρολο και το πόλο του. Έπρεπε να προκαλέσουμε τεχνητά τον τοκετό επειδή δεν μπορούσα να χειριστώ πλέον την πίεση του Τύπου, είχε γίνει αφόρητο. Ήταν σαν όλοι να παρακολουθούσαν κάθε μέρα μου Τελικά καταφέραμε να βρούμε μία μέρα που ο Κάρολος μπορούσε να κατέβει από το άλογο του πόλο του για να μπορέσω να γεννήσω. Ήταν πολύ ευγενικό από μέρους του, είμαι ευγνώμων για αυτό!» εξομολογήθηκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ