Η εγγονή της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, Ζάρα Τίνταλ μίλησε ανοιχτά για τις ατυχείς εγκυμοσύνες που είχε στο νέο podcast του συζύγου της, Μάικ, με τίτλο, Mike Drop.

H Ζάρα και ο Μάικ είναι γονείς τριών παιδιών, της Μία, 9 ετών, της Λένα, 5 ετών και του μικρού Λούκας, 18 μηνών. Η κόρη της πριγκίπισσας Άννας μίλησε για τις δύο αποβολές που είχε μετά τη γέννηση της μεγαλύτερης κόρης της.

Μάλιστα, όπως τόνισε εύχεται ότι η εμπειρία αυτή να την έκανε καλύτερη μητέρα. Στη συνέντευξη διάρκειας- 30 λεπτών- η Ζάρα αποκάλυψε ότι μετά τη γέννηση της Μία το μόνο πράμα που ήθελε ήταν να γυρίσει πίσω στις προπονήσεις της ιππασίας. Η περίοδος που αποφάσισε να επιστρέψει στην ιππασία ήταν από τις πιο αγχωτικές της ζωής της. Παραδέχτηκε μάλιστα πώς υπήρξε μία ενοχική μαμά. «Έπρεπε να τηλεφωνώ συνέχεια μέχρι να βεβαιωθώ ότι όλα είναι καλά. Νιώθεις τύψεις. Ένιωθα συνεχώς τύψεις. Ακόμα και αν πήγαινα απλώς για μία βόλτα με το άλογο. Πίστευα ότι η ιππασία ήταν απλώς μία πτυχή της ζωής μου εκείνη την περίοδο», ανέφερε.

Ο Μάικ πρόσθεσε: «Σε αυτά τα επτά χρόνια που αποκτήσαμε τα παιδιά μας, σταματούσε και ξεκινούσε εκ νέου την ιππασία. Χάσαμε και το μωρό και έπρεπε να σταματήσεις την ιππασία για να μη χάσεις και άλλο χρόνο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζάρα μίλησε ανοιχτά για τις αποβολές της. Το 2018, είχε δηλώσει: «Νομίζω ότι το πιο δύσκολο κομμάτι σε αυτό είναι πώς όλοι γνώριζαν». Και είχε προσθέσει με δάκρυα στα μάτια: «Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, μόνο η οικογένεια και οι φίλοι γνωρίζουν αλλά δυστυχώς στη δική μου περίπτωση γνώριζαν όλοι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ