Το μεγαλύτερο παιδί του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ, ο πρίγκιπας George, έγινε εννέα στις 22 Ιουλίου και σύμφωνα με την πρακτική της αριθμολογίας, ο νεαρός βασιλιάς θα διανύσει μια πολύ σημαντική χρονιά.

Η αριθμολόγος Sonia Ducie είπε στο HELLO! ότι η ημερομηνία των ένατων γενεθλίων του Γιώργου και η ημερομηνία γέννησής του έχουν ακριβώς τον ίδιο αριθμολογικό άθροισμα, που σημαίνει ότι έρχεται ένα έτος αναγέννησης για εκείνον.

Ο κλάδος της αριθμολογίας, αφορά τη μελέτη των αριθμών και την πίστη στην επιρροή τους στη ζωή και το μέλλον ενός ατόμου. Η Sonia Ducie είπε χαρακτηριστικά: “Ο μικρός πρίγκιπας George μεγαλώνει γρήγορα. Δείχνει ήδη γοητεία, μαγνητισμό, μια ισχυρή αίσθηση εσωτερικής εξουσίας και είναι ξεκάθαρος αφηγητής.

Από τον αριθμό γέννησης εκτιμώνται και χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σύμφωνα με την αριθμολόγο: “Είναι διασκεδαστικός και παιχνιδιάρης, δημοφιλής, με δημιουργική, εκφραστική παρόρμηση που ανεβάζει τις διαθέσεις. Είναι επίσης ευαίσθητος, περιποιητικός και ευγενικός. Η ηλικία του George είναι 9, που στην αριθμολογία είναι ο αριθμός για μεταμόρφωση και αλλαγή, εκπαίδευση, διδασκαλία και μάθηση, και για τον πρίγκιπα είναι η ευκαιρία για να ακονίσει και να εκφράσει το πάθος του για τα μαθήματα στο σχολείο ή τα πάθη του στη ζωή.”

Είναι μια χρονιά αναγέννησης, μια περίοδος αναγέννησης, αναδιοργάνωσης και επανεκτίμησης όσον αφορά τον σκοπό της ψυχής του και τη διαδρομή της ζωής του. Πρέπει να αγκαλιάσει καθήκοντα που τον προκαλούν και τον κάνουν πιο δυνατό μακροπρόθεσμα, καθώς μερικές φορές μπορεί να βαριέται εύκολα“, προσθέτει.

“Η διαίσθηση του George μπορεί να είναι ισχυρή στα ένατα γενέθλιά του ή μπορεί να νιώθει λίγο πιο ευαίσθητος, αλλά είναι ένα πολύ εμπνευσμένη αναφορικά με την αγάπη και το δέσιμο με τους γύρω του. Είναι μια εξαιρετικά θετική και ανεβαστική χρονιά, με τα έργα ή τις ιδέες του να συγκεντρώνουν υποστήριξη από τους γύρω του. Πλησιάζει στη διαμόρφωση του εαυτού του“, προσθέτει η αναλύτρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ GEORGE,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ