Η Καμίλα, η Δούκισσα της Κορνουάλης, είναι η μόνη νύφη στη βασιλική οικογένεια που δεν φόρεσε τιάρα την ημέρα του γάμου της. Όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο στις 9 Απριλίου 2005, επέλεξε αντί για τιάρα να φορέσει ένα καπέλο με κρεμ απόχρωση και πιστεύουμε ότι υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό.

Πρώτα από όλα, αυτός δεν ήταν ο πρώτος γάμος της. Η Καμίλα είχε παντρευτεί τον Ιούλιο του 1973 τον δήμαρχο Άντριου Πάρκερ-Μπόουλς και για τον πρώτο της αυτό γάμο είχε επιλέξει να φορέσει τιάρα. Η τιάρα αυτή, η οποία είναι οικογενειακό κειμήλιο, είναι διακοσμημένη με διαμάντια και ανήκε στο παρελθόν στην γιαγιά της Δούκισσας, τη Σόνια Ροζμαρι Κιούμπιτ, τη βαρόνη του Άσκομπ. Τη συγκεκριμένη μάλιστα τιάρα την φόρεσε και η κόρη της Καμίλα Λάουρα στο δικό της γάμο.

Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο η Καμίλα επέλεξε να μην φορέσει τιάρα στο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο είναι ότι το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε σε εκκλησία. Ενώ η Καμίλα και ο Άντριου Πάρκερ-Μπόουλς επέλεξαν να παντρευτούν στο Guards Chapel στο Λονδίνο, η Καμίλα και ο Κάρολος έκαναν πολιτικό γάμο στο Windsor Guildhall.

Παρότι η Δούκισσα της Κορνουάλης δεν φόρεσε την τιάρα της την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο, επέλεξε να την φορέσει ξανά σε μία επίσκεψή της στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ το 2015.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ