Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μεγαλώνουν τα παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ, στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, ενώ πρόσφατα πραγματοποίηθηκε η βάφτιση της Λίλιμπετ.

Ο Σάντρο Μονέτι, ο οποίος είναι ειδικός στα θέματα που αφορούν τις βασιλικές οικογένειες μίλησε στο A Right Royal Podcast και έκανε αποκαλύψεις ενώ γείτονας του Χάρι και της Μέγκαν αποκάλυψε γιατί πιστεύει ότι η Λιλίμπετ θα είναι το πιο διάσημο πρόσωπο στις ΗΠΑ όταν μεγαλώσει.

Ο Σάντρο Μονέτι προέβλεψε όμως και μια μετακόμιση για τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, καθώς ο Άρτσι και η Λίλιμπετ μεγαλώνουν: «Πιστεύω πως ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, όταν τα παιδιά μεγαλώσουν, να μετακινούνται προς το Μαλιμπού, μέρος για το οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μεγάλο θαυμασμό. Ίσως και στο Μπελ Ερ».

Λίλιμπετ

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επιβεβαίωσαν ότι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τους βασιλικούς τίτλους του Άρτσι και της Λίλιμπετ, καθιστώντας τους Πρίγκιπα και Πριγκίπισσα του Σάσεξ.

«Όποτε ο Χάρι και η Μέγκαν βγαίνουν βόλτες με τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ γίνεται θέμα! Ο κόσμος τους κοιτάζει πολύ, καθώς είναι πολύ διάσημοι… Η Λίλιμπετ θα γίνει η μεγαλύτερη διασημότητα στην Καλιφόρνια αν όχι στις ΗΠΑ, γιατί είναι η μοναδική πριγκίπισσα που γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, οπότε φανταστείτε την στην ηλικία των 21 χρόνων –όπου θα γίνει η μεγαλύτερη celebrity στην Καλιφόρνια-, και ίσως αρχίσει να βγαίνει με κάποιο από τα παιδιά των Καρντάσιαν», ανέφερε ο γείτονας του ζευγαριού μιλώντας στο Podcast.

Γιατί η βασιλική οικογένεια δεν παρευρέθηκε στη βάφτιση της Λίλιμπετ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΙΛΙΜΠΕΤ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ