Η κόρη του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ μπορεί να χρειαστεί να βγει από την απομόνωση τον Ιούνιο, και να γίνει με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο το πρώτο μέλος της οικογένειάς της που θα βγει από το lockdown αλλά και η πρώτη γαλοαζοαίματη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον την Κυριακή, τα σχολεία στη Μεγάλη Βρετανία σκοπεύουν να ξαναλειτουργήσουν τον Ιούνιο, οπότε η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα πρέπει να πάει ξανά στο Thomas’s Battersea στο οποίο φοιτούσε.

Σύμφωνα με την κυβερνητική ανακοίνωση, πρώτοι θα επιστρέψουν στο σχολείο οι μαθητές της πρώτης και της έκτης τάξης. Η Σάρλοτ, η οποία βρίσκεται στην πρώτη τάξη, θα κληθεί να ξαναπάει στο σχολείο αλλά χωρίς τον μεγάλο της αδερφό, πρίγκιπα Τζορτζ, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη τάξη, για την οποία ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία επιστροφής στο σχολείο  από τη βρετανική κυβέρνηση.

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι «Στη δεύτερη φάση – το νωρίτερο μέχρι την 1η Ιουνίου- μετά από μισό τρίμηνο-πιστεύουμε ότι μπορεί να είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε την σταδιακή επαναλειτουργία των καταστημάτων και να επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολείο, σταδιακά, ξεκινώντας από την 1η και την 6η τάξη».

Μέχρι τώρα, και ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ παρακολουθούν τα μαθήματα του σχολείου από το σπίτι τους στο Νόρφολκ, στο οποίο βρίσκεται απομονωμένη ολόκληρη η οικογένεια λόγω κορονοϊού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ