Η παρουσία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη στέψη του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ενώ ο Χάρι αναφέρθηκε στο θέμα στη συνέντευξή του στο ITV με τον Τομ Μπράντμπι.

Χάρι και Μέγκαν βρέθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ τον περασμένο Ιούνιο, συνοδευόμενοι από τα παιδιά τους, Άρστι και Λίλιμπετ. Αν, λοιπόν, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παρευρεθούν στη στέψη του Καρόλου πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν ο Άρτσι και η Λίλιμπετ θα είναι μαζί τους.

Η στεψη συμπέφτει με μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για τον Χάρι και τη Μέγκαν, αφού ο Άρτσι πρόκειται να κλείσει τα τέσσερα του χρόνια στις 6 Μαΐου. Και ενώ φαίνεται απίθανο να δούμε τον μικρό στη στέψη, η απουσία του μπορεί να οφείλεται σε έναν ακόμα λόγο εκτός από τα γενέθλιά του.

άρτσι

Την εποχή της στέψης της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ το 1953, η κόρη της πριγκίπισσα Άννα, η οποία ήταν μόλις δύο ετών τότε, θεωρήθηκε πολύ μικρή για να παρακολουθήσει τη λειτουργία στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν παρών στη στέψη της μητέρας του και παρόλο που ήταν μόλις τεσσάρων εκείνη την εποχή, είναι πιθανό να του επετράπη να παρευρεθεί μόνο επειδή ήταν διάδοχος του θρόνου.

Τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι και Λίλιμπετ, δεν αναμένεται να γίνουν πλήρους απασχόλησης μέλη της βασιλικής οικογένειας στο μέλλον, καθώς ο Δούκας και η Δούκισσα αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον Μάρτιο του 2020.

Η δυσκολία της Μέγκαν Μαρκλ να μείνει έγκυος αποκαλύφθηκε από τον Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει το λόγο που ο Γουίλιαμ και η Κέιτ δεν συμπάθησαν ποτέ τη Μέγκαν

Πώς έμαθε ο πρίγκιπας Χάρι για τον θάνατο της Νταϊάνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΡΤΣΙ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ