Δεν είναι μυστικό ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο μικρότερος αδερφός του, πρίγκιπας Χάρι, διαφέρουν σε διάφορες πτυχές της βασιλικής ζωής. Από προσωπικές διαφωνίες μέχρι δημόσιες εμφανίσεις, πολλά έχουν ειπωθεί για το βασιλικό ρήγμα μεταξύ των δύο αδερφών.

Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του A Right Royal Podcast ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ken Wharfe, μιλάει περισσότερο για το αδελφικό δεσμό μεταξύ των δύο. Πηγαίνοντας τους ακροατές στα παιδικά χρόνια των δύο πριγκίπων, ο Ken υπέθεσε ότι ο Γουίλιαμ μπορεί να «ζήλευε» τον χαρακτήρα του Χάρι.

«Ο Γουίλιαμ μάλλον ζήλευε ελαφρώς τον Χάρι λόγω της δημοτικότητάς του». Μιλώντας αναλυτικά για τον Χάρι μέχρι την ηλικία των τριών ετών, πρόσθεσε: «Ο Χάρι ήταν πολύ δημοφιλές αγόρι. Είχε χαρακτήρα. Ήταν πλακατζής και στον κόσμο άρεσαν οι αστείοι. Νομίζω ότι ο Γουίλιαμ ήταν λίγο πιο συγκρατημένος ως παιδί».

γουίλιαμ

Ωστόσο, παρά τις διαφορές τους, ένα πράγμα στο οποίο ακόμη και ο Χάρι και ο Γουίλιαμ δεν μπορούσαν να διαφέρουν ήταν ένα χαρακτηριστικό που είναι καθολικό για όλα τα παιδιά: η αδεξιότητα.

Είτε ήταν ο Γουίλιαμ που χτυπήθηκε στο κεφάλι με ένα μπαστούνι του γκολφ στο Λούντγκροβ, είτε ο Χάρι που υπέστη ένα μεγάλο τραύμα στο γόνατό του από την πτώση στο Γουέδερμπι, ο Κεν σίγουρα μπορεί να θυμηθεί τουλάχιστον κάποιες ομοιότητες μεταξύ τους. «Τα παιδιά είναι παιδιά και έχουν ατυχήματα όπως όλοι οι άλλοι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ