Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ταξίδεψαν στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας αυτή την εβδομάδα για τους Αγώνες Invictus.

Η διεθνής αθλητική διοργάνωση θα διαρκέσει έως τις 16 Σεπτεμβρίου, με μια πληθώρα αγώνων που θα λαμβάνουν χώρα – από στίβο και άρση δύναμης μέχρι μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο.

Την Τρίτη, Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ανέβηκαν στη σκηνή όπου η Μέγκαν εκφώνησε μια ομιλία σχετικά με τη σημασία της κοινότητας των Invictus Games. Στην ομιλία της, μίλησε επίσης εν συντομία για τα δύο παιδιά της και εξέφρασε τις ελπίδες της κάποια μέρα να τα φέρει μαζί σε μελλοντικές εκδηλώσεις Invictus.

Μέγκαν Μαρκλ

«Όπως πολλοί από εσάς, αυτό αφορά την οικογένεια και τους φίλους και την κοινότητα που έχει δημιουργήσει το Invictus, που έχει δημιουργήσει το Fisher House, έτσι απλά έπρεπε να περάσω λίγο περισσότερο χρόνο στο σπίτι για να τακτοποιήσω τα μικρά μας, φεύγοντας από το σχολείο μετά προσγειώθηκα εδώ», είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

Ωστόσο, τα δύο παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, ο πρίγκιπας Άρτσι, τεσσάρων ετών, και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ, δύο ετών, δεν συνόδευσαν τους γονείς τους.

Η απουσία τους δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι δεν έχουν συνηθίσει να ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις σε τόσο νεαρή ηλικία.

μέγκαν μαρκλ

Είναι πιθανό τα παιδιά του ζευγαριού να παρέμειναν στο σπίτι της οικογένειας στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, είτε με τη νταντά τους είτε με τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντόρια Ράγκλαντ ξόδεψε 5,5 χιλιάδες δολάρια σε μαθήματα παππού και γιαγιάδων για να προετοιμαστεί για τον ερχομό των εγγονιών της.

photos: Invictus Games Foundation

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ