Συνεχίζει την κατάθεση της η σύζυγός του Πετρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο όπου συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Στην κατάθεσή της, η κ. Νίνου αναφέρθηκε σε ένα δημοσιογράφο που όπως ισχυρίστηκε την είχε ενημερώσει ότι υπήρχαν καταγγελίες και για το σύζυγό της, μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων καταγγελιών και την εμφάνιση του ελληνικού «Metoo».

Η κ. Νίνου δεν κατονόμασε το δημοσιογράφο, αλλά ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι ίσως ήταν εκείνος στον οποίο αναφερόταν η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Γιώργος Λιάγκας: «Το λέω για πρώτη φορά…»

«Θέλω να κάνω μία αποκάλυψη που θα την πω για πρώτη φορά. Και επειδή ακούστηκε χθες στο δικαστήριο, θέλω να πω ότι πιθανόν, ο δημοσιογράφος στον οποίο αναφέρθηκε χθες η Ελπίδα Νίνου στην κατάθεσή της να είμαι εγώ. Και το λέω για πρώτη φορά αυτό.

Πέρυσι λοιπόν, όταν υπήρχε αυτό το κύμα καταγγελιών στο πλαίσιο του metoo, εγώ τον Πέτρο Φιλιππίδη τον γνώριζα τόσα χρόνια από τις συνεντεύξεις. Ήταν ένας άνθρωπος που να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, γιατί τώρα όλοι κάνουν τις κότες, πούλαγε ο Πέτρος Φιλιππίδης σαν τρελός και όλοι τον ήθελαν στις εκπομπές τους. Επίσης είμαι από τους ανθρώπους που με καλούσε στις πρεμιέρες, δεν το παίζω εγώ ότι κρύβομαι. Όπως οι περισσότεροι πήγαιναν.

Στο πλαίσιο αυτό και στο πλαίσιο του ρεπορτάζ είχαν έρθει εδώ οι πληροφορίες ότι κάποιες κυρίες –είχαμε μάθει και ποιες είναι- ετοιμάζονται να καταθέσουν μηνύσεις στον Πέτρο Φιλιππίδη. Είχαμε μάθει ότι είχαν αποταθεί σε συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία. Τον έπαιρνα τηλέφωνο, του σήκωνα το τηλέφωνο. Στο πλαίσιο του επαγγέλματος είχαμε μία γνωριμία. Μίλησα με τον Πέτρο. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι είπαμε, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι γίνεται μία πολύ σημαντική δίκη.

Με ρώτησε αν ακούγονται αυτά και του απάντησα πως είναι δύσκολο να το πω αλλά ναι ακούγονται. Μου είπε κάποια πράγματα προσωπικά, δεν μπορώ να τα πω. Το μόνο που μπορώ να πω ότι μου είπε είναι ότι δεν είναι βιαστής και θα το υποστηρίξει και στο δικαστήριο. Η δικαιοσύνη θα κρίνει…

Όταν ακούστηκε για δημοσιογράφο χθες, σφίχτηκα. Μετά το σκέφτηκα και είπα γιατί να μην το πω. Ανθρώπινο είναι. Δεν φταίμε εμείς που κάνουμε τη δουλειά μας, αν στην πορεία αποδειχθεί ότι κάποιοι έχουν κάνει κάτι» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ