Η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε για τρίτη φορά στη διάσκεψη κορυφής του One Young World, το βράδυ της Τρίτης. Μία διοργάνωση που έχει σαν στόχο της να φέρνει κοντά τους πιο λαμπρούς και ταλαντούχους νέους από όλον τον κόσμο και σε κάθε τομέα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του One Young World: «Η αποτυχία των σημερινών ηγετών είναι μία παγκόσμια απειλή. Ωστόσο, η νέα γενιά είναι η πιο πληροφορημένη, εκπαιδευμένη, διασυνδεμένη γενιά στην Ιστορία της ανθρωπότητας. Το One Young World εντοπίζει, προωθεί και συνδέει τους νέους ηγέτες με την μεγαλύτερη επιρροή για να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο, πιο υπεύθυνο και με πιο αποτελεσματική ηγεσία.

Η Δούκισσα του Sussex ανεβαίνοντας στη σκηνή για να μιλήσει στον κόσμο συναντήθηκε με την διοργανώτρια της βραδιάς, Κέιτ Ρόμπερτσον και εκεί επικράτησε αμηχανία. Ο λόγος της αμηχανίας αυτής ήταν ότι η Κέιτ Ρόμπερτσον θέλοντας να ακολουθήσει το πρωτόκολλο πήγε να υποκλιθεί μπροστά στη Μέγκαν Μαρκλ, καθώς είναι επίσημο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Όμως η Μέγκαν δεν το επέτρεψε και άνοιξε την αγκαλιά της προκειμένου να την αγκαλιάσει.

Άλλωστε σύμφωνα με τον ξένο τύπο οι δύο γυναίκες γνωρίζονται πολύ καλά, πριν ακόμα η Μέγκαν Μαρκλ παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.

Δείτε το βίντεο με την αμήχανη στιγμή:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ