Μία μοναδική και εφ’όλης της ύλης συνέντευξη θα δώσει η Μέγκαν Μαρκλ στην αμερικανική τηλεόραση, στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι θα εμφανιστούν μαζί σε εκπομπή στο CBS television network την Κυριακή 7 Μαρτίου. Το CBS σε ανακοίνωσή που εξέδωσε τη Δευτέρα αναφέρει: «Η Γουϊνφρεϊ θα μιλήσει στην Μέγκαν, τη Δούκισσα του Σάσεξ σε μία μεγάλη συνέντευξη που θα καλύψει τα πάντα, τη ζωή της στο παλάτι, τον γάμο, την μητρότητα, το φιλανθρωπικό της έργο και πώς διατηρεί την προσωπική ζωή της κάτω από την πίεση της δημοσιότητας

Στη συνέχεια, η Όπρα και η Μέγκαν θα συναντήσουν τον πρίγκιπα Χάρι και θα συζητήσουν όλοι μαζί για την απόφασή τους να μετακομίσουν στις ΗΠΑ ενώ θα μιλήσουν για τις ελπίδες και τα όνειρά τους για την οικογένειά τους που μεγαλώνει»

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κοινή συνέντευξη του βασιλικού ζευγαριού που θα είναι η πρώτη μετά την ανακοίνωσή τους ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Η συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν δίνεται ένα χρόνο μετά την τελευταία επίσημη εμφάνισή τους ως μέλη της βρετανικής βασικιλικής οικογένειας, στην Commonwealth Day στο Westminster Abbey τον Μάρτιο του 2020.

Η Όπρα διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Χάρι και την Μέγκαν και μάλιστα ήταν ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους στο γάμο τους, τον Μάιο του 2018.

Διαβάστε περισσότερα στο Ηello.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ