Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, είχε πάντα μια περιπετειώδη πλευρά και αυτό το έδειξε με την τελευταία της κίνηση.

Η πριγκίπισσα έχει γίνει ο προστάτιδα της αποστολής της Preet Chandi στην Ανταρκτική, καθώς η Preet στοχεύει να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα διασχίσει την Ανταρκτική χωρίς επίβλεψη. Πέρυσι, η Preet έγινε με επιτυχία η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που ταξίδεψε στον Νότιο Πόλο, ολοκληρώνοντας το ταξίδι μόλις δύο μέρες πριν από το ρεκόρ 38 ημερών της Joanna Davidson.

κέιτ μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον είναι χαρούμεη και απόλυτα υποστηρικτική προς την Preet Chandi, ενώ για το ταξίδι της, η Preet θα έχει 120 κιλά πραγμάτων με ένα έλκηθρο και θα έρθει αντιμέτωπη με θερμοκρασίες -50 C. Το ταξίδι της θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και θα έχει στόχο να το ολοκληρώσει εντός 75 ημερών.

Μιλώντας για την Κέιτ Μίντλετον, η Preet Chandi είπε: «Στόχος μου για αυτήν την αποστολή ήταν πάντα να εμπνεύσω τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα όριά τους. Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Είναι απόλυτο προνόμιο να έχω την Πριγκίπισσα της Ουαλίας ως προστάτιδα».

H Preet Chandi

Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έδωσε στην Κέιτ Μίντλετον την ευκαιρία να «φύγει από τη βασιλική οικογένεια»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ