Ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε σε εκδήλωση υποστηρικτών του Ιδρύματος Sentebale. Ένα ίδρυμα που είχε δημιουργήσει προκειμένου να τιμήσουν το έργο της πριγκίπισσας Νταϊάνα για την υποστήριξη των ατόμων που είναι φορείς του ιού HIV και του AIDS.

“Μόνο να φανταστώ μπορώ τι έχετε ακούσει και τι έχετε διαβάσει αυτές τις ημέρες για μένα. Είμαι το ίδιο άτομο που γνωρίζετε εδώ και 35 χρόνια. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το σπίτι μου και ο τόπος που αγαπώ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.”

“Μου προξενεί μεγάλη λύπη το ότι τα πράγματα έφτασαν εδώ. Η απόφαση που πήρα για να αποσυρθούμε η γυναίκα μου κι εγώ δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία. Ήταν τόσοι πολλοί μήνες συζητήσεων μετά από τόσα πολλά χρόνια προκλήσεων. Και ξέρω ότι δεν έκανα πάντα το σωστό, αλλά όσον αφορά αυτό πραγματικά δεν υπήρχε άλλη επιλογή, συμπλήρωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

“Η ελπίδα μας ήταν να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τη βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τους στρατιωτικούς μου ρόλους, αλλά χωρίς δημόσια χρηματοδότηση. Δυστυχώς αυτό δεν ήταν δυνατό”.

“Όταν έχασα τη μαμά μου πριν από 23 χρόνια, με πήρατε υπό τη σκέπη σας. Με έχετε φροντίσει για τόσο πολύ, αλλά τα ΜΜΕ είναι μια ισχυρή δύναμη και η ελπίδα μου είναι μια μέρα η συλλογική υποστήριξη του ενός για τον άλλο να μπορέσει να είναι πιο ισχυρή, διότι πρόκειται για κάτι πολύ μεγαλύτερο από εμάς μόνο. Ήταν προνόμιο να σας υπηρετώ και θα συνεχίσουμε να διάγουμε μια ζωή υπηρεσίας”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο πρίγκιπας Χάρι.

 

View this post on Instagram

 

at tonight’s dinner for supporters of Sentebale in London Video © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ