Μια νέα ταινία για τη ζωή του πρίγκιπας Harry και της Meghan Markle έρχεται και αναφέρεται λεπτομερώς στη δραματική διαδικασία αποποίησης των τίτλων τους και την έξοδό τους απο τη βασιλική οικογένεια. Η νέα ταινία με τίτλο “Harry & Meghan : Escaping the Palace” ανακοινώθηκε μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη του ζεύγους στην Oprah Winfrey, και πρόκειται να επικεντρωθεί στο «τι οδήγησε το ζεύγος σε φυγή απο την βασιλική οικογένεια.”

Η παραγωγή της νέας ταινίας θα ξεκινήσει την ερχόμενη Άνοιξη και θα παρουσιαστεί τον χειμώνα, ολοκληρώνοντας την τριλογία που ξεκίνησε το 2018. Η πρώτη ταινία με τίτλο “Harry & Meghan: A Royal Romance,” περιέγραφε την ερωτική ιστορία του ζευγαριού και ακολούθησε το “Harry & Meghan: Becoming Royal” το 2019, που αναφερόταν στις καταστάσεις που αντιμετώπισαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, κατα το πρώτο έτος του γάμου τους.

“Η ταινία θα σκιαγραφίσει την απομόνωση και την θλίψη που βίωσε”, καθώς και “το συναίσθημα του φόβου που ένιωσε ο Harry, καλούμενος να προστατεύσει την γυναίκα και το παιδί του απο τις δυνάμεις που προκάλεσαν τον θάνατο της μητέρας του”.

Αναφέρεται πως η ταινία θα αναφερθεί σε σχέσεις  και καταστάσεις και άλλων βασιλικών μελών, ενώ είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική σχετικά με τη φημολογούμενη ένταση στις σχέσεις που αναπτύχθηκε ανάμεσα στα ζευγάρια William-Catherine και Harry-Meghan, αλλά και στην σχέση των δύο αδερφών με τον πατέρα τους Charles.

Παρά το γεγονός οτι το cast της ταινίας δέν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ο σκηνοθέτης των πρώτων δύο ταινιών Menhaj Huda, επιστρέφει με την Michele Weiss ως παραγωγό και την Meredith Finn ως σεναριογράφο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα:

 

Ο Πρίγκιπας Χάρι για το νέο του επαγγελματικό βήμα και τις αρμοδιότητές του

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ