Λεπτομέρειες από όσα εκτυλίσσονται στα παλάτια της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μας έδωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μέσα από το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix.

Σε αυτό, επικεντρώθηκαν στο love story τους που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας και στην απόκτηση των δύο παιδιών τους, του Άρτσι και της Λίλιμπετ. Αλλά φαίνεται πώς δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη τηλεοπτικά.

Σύμφωνα με τη Telegraph, το ζευγάρι ξεκινά μία νέα καριέρα καθώς θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί σε τηλεοπτικά προγράμματα.

Τα κέρδη τους θα τα διαθέσουν για τους φιλανθρωπικούς τους σκοπούς. Μετά το χρυσό συμβόλαιο τους με το Netflix, ύψους 100 εκατ. δολαρίων, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζονται έτοιμοι για μία νέα καριέρα πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες. Άλλωστε, η Δούκισσα είναι εξοικειωμένη με τα τηλεοπτικά στούντιο και τα κινηματογραφικά σετ καθώς πριν γνωρίσει τον Χάρι εργαζόταν ως ηθοποιός και είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ρομαντικές κομεντί, όπως το  «When Sparks Fly» (2014) και το «»The Dater’s Handbook» (2016).

Μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι Spare, το ζευγάρι κρατάει ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ. Μόλις χθες, Πέμπτη, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μία εμφάνιση μέσω βίντεο για τον οργανισμό WellChild, στον οποίο είναι εδώ και πολλά χρόνια προστάτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ