Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έφτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για την πρώτη τους επίσκεψη από τότε που παρευρέθηκαν στο Platinum Jubilee της Βασίλισσας τον Ιούνιο.

Το ζευγάρι προσγειώθηκε το πρωί του Σαββάτου και απέφυγε να χρησιμοποιήσει ιδιωτικό τζετ. Τα παιδιά τους, ο Άρτσι και η Λίλιμπετ, δεν φάνηκαν να τους συνοδεύουν.

H είδηση ότι ο Harry και η Meghan θα επέστρεφαν ξανά στο βρετανικό έδαφος, επιβεβαιώθηκε από τον Αύγουστο με έναν εκπρόσωπο του ζευγαριού να λέει τότε: «Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, είναι στην ευχάριστη θέση να επισκεφθούν πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις κοντά στην Αγγλία στις αρχές Σεπτεμβρίου».

Το ζευγάρι θα ταξιδέψει επίσης στο Μάντσεστερ για το One Young World Summit, μια εκδήλωση που αφορά νέους ηγέτες από περισσότερες από 190 χώρες, στις 5 Σεπτεμβρίου. Η Δούκισσα του Sussex άλλωστε είναι σύμβουλος του οργανισμού, μαζί με τον Justin Trudeau, τον Sir Richard Branson, και τον Jamie Oliver.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα βέβαια το αν θα μπορέσουν να περάσουν χρόνο με τη Βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή τη στιγμή η Μονάρχης βρίσκεται στις καλοκαιρινές της διακοπές στο Balmoral, έχοντας ταξιδέψει στη Σκωτία τον Ιούλιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MEGHAN MARKLE, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ