Ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει λεπτομερώς μια σπαρακτική στιγμή μεταξύ του ίδιου, του αδελφού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πατέρα τους βασιλιά Κάρολου στην αυτοβιογραφία του, «Spare». Ο Χάρι μοιράστηκε μια προσωπική στιγμή μεταξύ των αδερφών και του πατέρα τους, του τότε πρίγκιπα Κάρολου.

Ο Δούκας του Σάσεξ αφηγείται μια συνάντηση με τον Γουίλιαμ και τον Κάρολο μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, του συζύγου της βασίλισσας στο Κάστρο του Γουίνδσορ, τον Απρίλιο του 2021.

Οι σχέσεις μεταξύ του Χάρι και της οικογένειάς του ήταν ήδη τεταμένες Ο Κάρολος, ισχυρίζεται ο Χάρι, πως στάθηκε ανάμεσα στους αντιμαχόμενους γιους του, «κοιτάζοντας τα αναψοκοκκινισμένα μας πρόσωπα». «Παρακαλώ, αγόρια, μην κάνετε τα τελευταία μου χρόνια δυστυχισμένα», φαίνεται να τούς είπε.

πρίγκιπας χάρι

Αποσπάσματα από το Spare διέρρευσαν πριν από την κυκλοφορία του στις 10 Ιανουαρίου , τα οποία περιλαμβάνουν ισχυρισμούς από τον Χάρι ότι μια σύγκρουση έλαβε χώρα στο σπίτι του στο Λονδίνο το 2019 και τον άφησε με τραυματισμό στην πλάτη του, αφού ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Γουίλιαμ, άρπαξε τον αδερφό του από το γιακά και του τον έσκισε πριν τον πετάξει στο πάτωμα.

«Ο Γουίλιαμ με φώναξε με άλλο όνομα και μετά με έριξε. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Τόσο πολύ γρήγορα. Με έπιασε από τον γιακά, σκίζοντας το κολιέ μου και με χτύπησε στο πάτωμα. Προσγειώθηκα στο μπολ του σκύλου, το οποίο ράγισε κάτω από την πλάτη μου και τα κομμάτια με έκοψαν. Ήμουν ζαλισμένος, μετά σηκώθηκα στα πόδια μου και του είπα να φύγει», ανέφερε.

Ο Χάρι υποστήριξε ότι ο Γουίλιαμ είχε αποκαλέσει τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ «δύσκολη» και «αγενή». Ο Χάρι έγραψε ότι η πρώην ηθοποιός «δεν ήταν έκπληκτη και δεν ήταν θυμωμένη… Ήταν τρομερά λυπημένη».

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει: «Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ μού είπαν να φορέσω τη ναζιστική στολή»

Πρίγκιπας Χάρι: Η στιγμή που δέχεται SMS από τον αδερφό του, Γουίλιαμ- Εμφανής η ταραχή του

Το περίεργο σχόλιο του Χάρι στη Μέγκαν Μαρκλ την ημέρα του γάμου τους

Το αινιγματικό μήνυμα της Μπιγιονσέ στη Μέγκαν Μαρκλ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ, , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ