Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2018 με πάνω από 115.000 κόσμου να κατακλύζουν τους δρόμους ώστε να πάρουν μια γεύση από τη μεγάλη ημέρα του ζευγαριού. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν κάτι που επιθυμούσε πραγματικά ο Χάρι.

Στο ντοκιμαντέρ του ίδιου και της Μέγκαν στο Netflix, «Harry and Meghan», ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για τα συναισθήματά του για τον γάμο του και ήταν απόλυτα ειλικρινής.

«Υπήρχε μια προσδοκία. Είμαι γιος της Νταϊάνα και υπήρχε η προσδοκία να κάνουμε δημόσιο γάμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο Χάρι αναφέρθηκε μέσα από το ντοκιμαντέρ του Netflix στον γάμο του αδερφού του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, και της Κέιτ Μίνττλετον, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το 2011. «Η αποστολή ολοκληρώθηκε με τον Γουίλιαμ. Τότε λοιπόν ολοκληρώθηκε η δουλειά (πραγματικα)».

Η Μέγκαν Μαρκλ εξομολογήθηκε πως δεν είχε ιδέα τι επακολουθεί ενός γάμου που γίνεται δημόσια και δήλωσε: «Ήξερα ότι όταν φτάσαμε στο κάστρο του Γουίνδσορ θα περίμεναν πολλοί άνθρωποι, αυτό που δεν ήξερα ήταν ότι το κοινό θα βρισκόταν και στις δύο πλευρές του δρόμου. Η μαμά μου και εγώ λέγαμε, “κοίτα όλους αυτούς τους ανθρώπους, τι συμβαίνει;”».

Το γαμήλιο προνόμιο της Κέιτ Μίντλετον που είχαν μόνο η Νταϊάνα & η βασίλισσα Ελισάβετ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ