Την Πέμπτη, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στην διορ΄γανωσή της και στη συμβολή τους.

Το ζεύγος έκανε ένα ειδικό ταξίδι στο Windsor Guildhall για να συναντήσει εθελοντές και επιχειρησιακό προσωπικό ώστε να τους ευχαριστήσει για τη συμμετοχή τους στην κηδεία της μονάρχη που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Κάστρου του Windsor και σύμφωνα με τις οδηγίες του βασιλικού πένθους, το βασιλικό ζεύγος εμφανίστηκε στα μαύρα ως ένδειξη σεβασμού προς τη βασίλισσα.

Κέιτ Μίντλετον

Μιλώντας στην ομάδα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μοιράστηκε μια συγκινητική στιγμή που συνέβη μετά τον θάνατο της γιαγιάς του, ενώ η οικογένεια ήταν ακόμα στη Σκωτία. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας εξήγησε ότι είχε δει πέντε ουράνια τόξα πάνω από το Μπαλμόραλ μετά τον θάνατο της βασίλισσας και η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε: «Η Μεγαλειότητά της μας κοιτούσε από ψηλά».

Η βασίλισσα Ελισάβετ διέμενε στη σκωτσέζικη κατοικία της στο Μπαλμόραλ στις 8 Σεπτεμβρίου, όταν η υγεία της επιδεινώθηκε, και κατέληξε ειρηνικά σύμφωνα με το Παλάτι. «Η βασίλισσα πέθανε ειρηνικά στο Μπαλμόραλ σήμερα το απόγευμα. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα θα παραμείνουν στο Μπαλμόραλ σήμερα το απόγευμα και θα επιστρέψουν στο Λονδίνο αύριο».

WINDSOR, ENGLAND – SEPTEMBER 22: Prince William, Prince of Wales and Catherine, Princess of Wales visit the Windsor Guildhall to thank volunteers and operational staff involved in her Majesty Queen Elizabeth II’s funeral on September 22, 2022 in Windsor, United Kingdom. (Photo by Ian Vogler-WPA Pool/Getty Images)

Την ημέρα που πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ, φάνηκαν ουράνια τόξα πάνω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το Κάστρο του Γουίνδσορ, ενώ ένα άλλο ουράνιο τόξο σχηματίστηκε πάνω από το Westminster Hall.

Οι μεγάλες αλλαγές για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

photos: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ, , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ