Η Μέγκαν Μαρκλ έχει κάθε λόγο να γιορτάζει, αφού αποκαλύφθηκε ότι δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης που είχε υποβάλει εναντίον της η ετεροθαλής αδερφή της, Σαμάνθα Μαρκλ.

Η Σαμάνθα, κόρη του Τόμας Μαρκλ, κατηγόρησε τη Δούκισσα του Σάσεξ ότι διέδιδε «αποδεδειγμένα και κακόβουλα ψέματα» σε ένα «παγκόσμιο κοινό» μετά τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ το 2021.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PA, το οποίο είχε πρόσβαση στα δικαστικά έγγραφα, ένας δικαστής από τη Φλόριντα απέρριψε τη μήνυση.

Η δικαστής είπε ότι η Μέγκαν Μαρκλ εξέφρασε «μια γνώμη για την παιδική της ηλικία και τη σχέση της με τον ετεροθαλή αδερφό της» και η δήλωσή της «δεν μπορούσε να αποδειχθεί ψευδής».

μέγκαν μαρκλ
Σαμάνθα Μαρκλ

Η περιφερειακή δικαστής των ΗΠΑ, ανέφερε: «Όπως θα το καταλάβαινε ένας λογικός ακροατής, η κατηγορούμενη απλώς εκφράζει μια γνώμη για την παιδική της ηλικία και τη σχέση της με τα ετεροθαλή αδέρφια της. Έτσι, το δικαστήριο διαπιστώνει ότι η δήλωση του κατηγορουμένου δεν είναι αντικειμενικά επαληθεύσιμη ή δεν υπόκειται σε εμπειρική απόδειξη… η ενάγουσα δεν μπορεί να διαψεύσει εύλογα τη γνώμη της εναγόμενης για την παιδική της ηλικία».

Τα αδέρφια της Μέγκαν Μαρκλ σπάνε τη σιωπή τους για το ντοκιμαντέρ του Netflix

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ