Ο πρίγκιπας Χάρι απολαμβάνει τη ζωή του ως πατέρας και η απόφασή του να κάνει οικογένεια με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τον γάμο τους δεν αποτέλεσε έκπληξη. Ο Χάρι εξομολογήθηκε ότι ήθελαν να γίνουν γονείς αμέσως μετά τον βασιλικό τους γάμο το 2018.

Στο βιβλίο του, Spare, ο Χάρι έγραψε: «Δεν θέλαμε να περιμένουμε. Θέλαμε και οι δύο να κάνουμε οικογένεια αμέσως. Δουλεύαμε τρελές ώρες, οι δουλειές μας ήταν απαιτητικές, ο χρόνος δεν ήταν ιδανικός, αλλά επίσης αυτή ήταν πάντα η κύρια προτεραιότητά μας (η δημιουργία οικογένειας)».

Στις 6 Μαΐου 2019, λίγες μέρες πριν από την πρώτη επέτειο του γάμου τους, το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί, τον Άρτσι. «Είχαμε το άγχος της καθημερινότητας, ότι μπορεί να μας εμποδίσει να μείνει η Μέγκαν έγκυος. Η Μέγκαν είχε αρχίσει να ακούει το καμπανάκι της μητρότηταςΟ γιατρός επιβεβαίωσε την υποψία μας ότι το η απώλεια βάρους που είχε η Μεγκ μπορεί να είναι εμπόδιο για τη σύλληψη», προσέθεσε ο πρίγκιπας Χάρι. «Πάρε πέντε κιλά και θα μείνεις έγκυος», τής είχε πει ο γιατρός σύμφωνα με το Spare.

Με τον γιο του, Άρτσι

H Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι απολαμβάνουν πλέον τα δύο παιδιά τους, καθώς η Λίλιμπετ, που ήρθε στη ζωή τον Ιούνιο του 2021 έχει συμπληρώσει την οικογενειακή ευτυχία τους.

«Πρώτα είχα μόνο τον Άρτσι. Τώρα είμαι και μαμά μιας κόρης και είτε πίστευα ότι θα συμβεί είτε όχι, βλέπω τον κόσμο διαφορετικά, σε σχέση με το πώς πρόκειται να δει εκείνη τον κόσμο και το πώς θα δει ορισμένες γυναίκες ως πρότυπα», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η Μέγκαν Μαρκλ.

Μέγκαν μαρκλ

main photo: Getty Images

Πώς ήταν πραγματικά η συνάντηση της βασίλισσας με τη Λίλιμπετ; Ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει

Η Μέγκαν Μαρκλ ανοίγει για πρώτη φορά το δωμάτιο της Λίλιμπετ

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι – Η εικόνα της Κέιτ Μίντλετον

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ