Ενωμένη, αγαπημένη, δεμένη στα εύκολα και τα δύσκολα, η ελληνική βασιλική οικογένεια είναι πρότυπο! Ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έχουν, με τη σειρά τους, δημιουργήσει μία υπέροχη σχέση με τα παιδιά τους που αυτή τη φορά αποτυπώνεται σε ένα μοναδικό βίντεο.

Στα social media, τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί ένα βίντεο όπου το ζευγάρι με τα παιδιά του κάνει «love challenge». Η πριγκίπισσα Ολυμπία φαίνεται να τραβά το απόσπασμα, παρακινώντας τα αδέλφια και τους γονείς της να ενώσουν τα δάχτυλά τους για να σχηματιστούν καρδιές.

Όλοι χαμογελαστοί και χαρούμενοι, εντυπωσιάζουν και ενισχύουν το ωραίο προφίλ που έχει χτιστεί.

Ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ είναι μαζί από τις αρχές της δεκαετίας του 90′ έχοντας διαγράψει μία υπέροχη πορεία. Το 1994, αρραβωνιάστηκαν με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της να είναι από ζαφείρι σε σχήμα καμπουσόν και διαμάντι.

ελληνική βασιλική οικογένεια
Η οικογένεια λατρεύει τις φωτογραφίες

Ο γάμος έγινε την 1η Ιουλίου 1995 στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, ενώ απέκτησαν μαζί πέντε παιδιά που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η ελληνική βασιλική οικογένεια αποδεικνύει όλα τα παραπάνω με κοινές διακοπές, τρυφερά στιγμιότυπα και εμπειρίες που τούς φέρνουν ακόμη πιο κοντά.

ελληνική βασιλική οικογένεια
Στιγμιότυπο από το παρελθόν

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ