«Όλα τα μάτια στην Κέιτ», ήταν μερικά από τα σχόλια στα social media κατά τη διάρκεια στις 15/6 του Trooping the Color, όπου η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε τη μεγάλη επανεμφάνισή της, μαζί με τα τρία παιδιά της, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις.

Η Κέιτ είχε προαναγγείλει από το απόγευμα της Παρασκευής, 14/6, πως θα βρεθεί στα επίσημα γενέθλια του βασιλιά, μια μεγάλη γιορτή για το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι βασιλικοί αναλυτές, «αποκωδικοποιώντας» τη δήλωση της συμπέραναν πως η πριγκίπισσα δεν ήθελε να αφήσει μόνα τους τα παιδιά της, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.

Η πριγκίπισσα Κέιτ στην μεγάλη της επανεμφάνιση της είχε στο πλευρό της την πριγκίπισσα Σάρλοτ (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Ήταν η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον από την ημέρα, που με ένα βίντεο ανακοίνωσε πως βρίσκεται αντιμέτωπη με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Δεκάδες θεωρίες συνωμοσιών και αρκετές μεταφορές της ημερομηνίας επιστροφής της στα δημόσια καθήκοντα έβαλαν σε δοκιμασία το Παλάτι. Έτσι, χθες η εικόνα της πριγκίπισσας Κέιτ μονοπώλησε τις εικόνες και τα πλάνα από το Trooping the Color. Σε όλα τα παιδιά της βρίσκονται στο πλευρό της, με τον Λούις να κλέβει την παράσταση.

Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στην Κέιτ κατά τη διάρκεια του Trooping the Color και η κόρη της, πριγκίπισσα Κέιτ, φρόντισε και την παραμικρή λεπτομέρεια που την αφορούσε(Photo by Samir Hussein/WireImage)
Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στην Κέιτ κατά τη διάρκεια του Trooping the Color και η κόρη της, πριγκίπισσα Κέιτ, φρόντισε και την παραμικρή λεπτομέρεια που την αφορούσε(Photo by Samir Hussein/WireImage)

Είναι ευρέως γνωστό πόσο σκανδαλιάρης είναι ο 6άχρονος πρίγκιπας και για μία ακόμη φορά δεν απογοήτευσε το κοινό του. Έτσι, τον είδαμε να χασμουριέται μέσα στην άμαξα, να χορεύει στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και να παίζει με τα εξαρτήματα της κουρτίνας.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν εκείνη που για μία ακόμη φορά ανέλαβε να τον συνετίσει, κάνοντας του παρατήρηση ενώ η Κέιτ τον κοιτούσε χαμογελώντας.

Ωστόσο, η Σάρλοτ δεν είχε στο νου της μόνο τον Λούις, αλλά και την μητέρα της. Η Κέιτ με τα τρία παιδιά βρίσκονταν μέσα στην άμαξα, ενώ ήταν μια εξαιρετικά βροχερή μέρα στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα τα τζάμια να θολώσουν. Η Κέιτ με τα χέρια σκούπισε τα τζάμια προκειμένου να μπορέσουν να δουν και να χαιρετίσουν το πλήθος, κίνηση που επανέλαβε και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, μόνο με περισσότερο πάθος. Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσε τον καθαρισμό του σημείου που της αναλογούσε, ανέλαβε και την περιοχή της Κέιτ, προκειμένου να βλέπει καλύτερα, αλλά και να τη βλέπουν καλύτερα.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ σε κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει τους royal fans με την ωριμότητα και τους καλούς της τρόπους. Δεν ήταν λίγοι χθες εκείνοι που σημείωσαν την κίνηση της να προσέξει ώστε το φόρεμα της να μην σηκωθεί παραπάνω από όσο «επιτρέπεται» όταν έβγαινε από την άμαξα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΟΤ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ