Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον παραμένουν απομονωμένοι στο σπίτι τους στο Νόρφολκ μαζί με τα τρία τους παιδιά, τον Πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις. Και παρότι το Παλάτι δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα, είναι βέβαιο ότι η νταντά Μαρία Τερέζα Τούριον Μποράλο, μένει μαζί τους κατά τη διάρκεια του lockdown προκειμένου να τους βοηθάει με τα παιδιά όσο το βασιλικό ζεύγος εργάζεται από απόσταση.

Η Ισπανίδα νταντά Μαρία εργάζεται για τον δούκα και τη δούκισσα του Κέμπριτζ από το 2014, όταν ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν μόλις 8 μηνών, και την έχουμε δει πολλές φορές με τη χαρακτηριστική καφέ στολή της σε διάφορα βασιλικά ταξίδια αλλά και επίσημα γεγονότα όπως για παράδειγμα η βάφτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ το 2015.

 


Οι νταντάδες με την εκπαίδευση της Μαρία γνωρίζουν τα πάντα γύρω από τη φροντίδα των παιδιών, από το μαγείρεμα του φαγητού τους μέχρι και πρώτες βοήθειες. Για να αποκτήσει κανείς την εκπαίδευση της Μαρία, χρειάζεται να παρακολουθήσει 3 χρόνια ειδική εκπαίδευση στην βρεφική ανάπτυξη και μάθηση σε τομείς όπως η παιδική υγεία, το να κατανοείς την συμπεριφορά των παιδιών και το να δουλεύεις με οικογένειες. Μετά την απόκτηση του πτυχίου, η νταντάδες κάνουν επιπλέον ένα χρόνο εκπαίδευση πάνω στην παιδική διατροφή, την υγεία, το παιχνίδι αλλά και τη ραπτική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!