Τις ομορφιές της Ελλάδας απολαμβάνει η Ινφάντα Κριστίνα της Ισπανίας, η κόρη της βασίλισσας Σοφίας και του Χουάν Κάρλος. Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα βρίσκεται στην Κρήτη όπου έγινε ένα με τους κατοίκους και γνώρισε τα τοπικά προϊόντα δίπλα στη γνωστή σεφ Νεκταρία Κοκκινάκη.

Η Νεκταρία, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε την αποκάλυψη και μοιράστηκε φωτογραφίες.

«Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε στο χωριό μου και στο nektariaskitchen την πριγκίπισσα Ινφάντα Χριστίνα της Ισπανίας με τα παιδιά της. Άνθρωποι απλοί, αγαπητοί, καλοσυνάτοι και καταδεκτικοί.

Αγαπάνε με πάθος την Ελλάδα και με κάθε ευκαιρία θέλουν να βρίσκονται στην όμορφη χώρα μας. Περιπλανηθήκαμε στο χωριό μου το Καβούσι, επισκεφθήκαμε την αρχαιότερη μινωική ελιά. Εισπράξαμε με θετικότητα όλη την ενέργεια του ιστορικού κορμού της και κάναμε μία μικρή γευσιγνωσία ελαιολάδου από ποικιλίες του νησιού.

Ινφάντα Κριστίνα της Ισπανίας
Η Νεκταρία Κοκκινάκη με την Ινφάντα Κριστίνα της Ισπανίας και τα παιδιά της

Απολαύσαμε κρητικά κρασιά σε μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιού που μας πρόσφερε ο σομελιέ Γιώργος Καλαιτζάκης. Μαγειρέψαμε παρέα παραδοσιακή κρητική κουζίνα και ενθουσιάστηκαν από τις μοναδικές κριτικές πρώτες ύλες.

Τέλος, όπως γλεντάμε εμείς οι Κρητικοί, εκτός από το φαγητό και το ποτό δεν λείπει ποτέ και ο χορός. Επιδοθήκαμε λοιπόν με μεγάλη χαρά και κέφι σε παραδοσιακούς κρητικούς χορούς.

Ινφάντα Κριστίνα της Ισπανίας
Ένα από τα στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν

Πραγματικά ήταν χαρά μου που γνώρισα αυτή την υπέροχη γυναίκα όχι για το ποιοι είναι οι τίτλοι της και τα αξιώματα της, αλλά γιατί είναι μία καταπληκτική μάνα που έχει μεγαλώσει τέσσερα υπέροχα παιδιά με όλες τις ανησυχίες, τους φόβους και τις χαρές που έχουμε όλες μας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ