Η Κέιτ Μίντλετον έχει μιλήσει πολλές φορές την πολυάσχολη πρωινή ρουτίνα που ακολουθεί μαζί με τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον μικρό πρίγκιπα Λούις.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει παραδεχτεί ότι ξυπνάει το πρωί, ετοιμάζει το πρωινό των παιδιών της, τα ντύνει και στη συνέχεια τα οδηγεί στο σχολείο τους, το Lambrook.

Απεργία σε όλα τα σχολεία της Μ. Βρετανίας- Τι έκαναν τα παιδιά της Κέιτ Μίντλετον;

Το πρωί της Τετάρτης όμως, φαίνεται πως η πριγκίπισσα Κέιτ δε χρειάστηκε να κάνει όλα όσα συνηθίζει, αφού σε όλη τη χώρα, οι δάσκαλοι των σχολείων προχωρούν σε απεργία. Δεν είναι γνωστό εάν το Lambrook επηρεάστηκε, αλλά είναι πολύ πιθανό τα παιδιά της Κέιτ Μίντλετον να έμειναν στο σπίτι τους και να απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης μαζί με τον μπαμπά και τη μαμά τους!

Στο παρελθόν, η Κέιτ έχει παραδεχτεί ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα παιδιά της παρακολουθούσαν μαθήματα στο σπίτι. Όπως όμως είχε αποκαλύψει, θεώρησε τη συγκεκριμένη διδασκαλία «εξαντλητική».

Τον Ιανουάριο του 2021, συμμετείχε σε μια online συζήτηση κατά την οποία συζητήθηκε ποιός είναι ο ρόλος των γονέων όσον αφορά την διδασκαλία στο σπίτι.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ζητήθηκε από τους γονείς να βαθμολογήσουν τις ικανότητές τους στα μαθηματικά μετά από αρκετούς μήνες εκπαίδευσης στο σπίτι. Τότε η Κέιτ είχε παραδεχτεί ότι βάζει στον εαυτό της «μείον πέντε» στα μαθηματικά, ενώ οι άλλες μαμάδες και μπαμπάδες έδωσαν στον εαυτό τους ένα «οκτώ».

Ακόμα, η Κέιτ Μίντλετον είχε μιλήσει και για το έργο της ανατροφής των παιδιών στο lockdown, λέγοντας: «Νομίζω ότι κατά τη διάρκεια του lockdown έπρεπε να αναλάβουμε επιπλέον ρόλους που θα μας είχαν βοηθήσει. Έχω γίνει κομμώτρια αλλά και δασκάλα! Γενικά εξαντλήθηκα» αποκάλυψε η ίδια χιουμοριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ