Η ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ επιλέχθηκε πρόσφατα να ενσαρκώσει το ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην πολυ αναμενόμενη ταινία “Spencer”. Μάλιστα ο σκηνοθέτης της ταινίας Πάμπλο Λαρέν δήλωσε ενθουσιασμένος με την επιλογή της Κρίστεν Στούαρτ για το ρόλο και ανέφερε ότι “θα κάνει κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον την ίδια στιγμή. Η Κρίστεν είναι μία από τις σπουδαίες ηθοποιούς σήμερα. Για να το κάνεις αυτό καλά, χρειάζεται κάτι πολύ σημαντικό στις ταινίες, το μυστήριο. Η Κρίστεν μπορεί να είναι πολλά πράγματα, και μπορεί να είναι πολύ μυστηριώδης και πολύ εύθραυστη και ταυτόχρονα και πολύ δυνατή, το οποίο είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε”.

“Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων με έκανε να σκεφτώ τη συγκεκριμένη ηθοποιό. Ο τρόπος που ανταποκρίθηκε στο σενάριο και το πως προσεγγίζει το χαρακτήρα, είναι πολύ όμορφο να το βλέπεις. Είναι αυτή η δύναμη της φύσης. Έχω δει ταινίες της Κρίστεν που είναι τόσο διαφορετικές, είναι απίστευτο, δείχνει διαφορετικές πτυχές, και τη διαφορετικότητά της και τη δύναμή της ως ηθοποιός” ανέφερε ο Πάμπλο.

 

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που την έχουμε, είναι πολύ αφοσιωμένη. Ως σκηνοθέτης, όταν έχεις κάποιον που μπορεί να σηκώσει τόσο βάρος, δραματικό και αφηγηματικό βάρος μόνο με τα μάτια της, τότε έχεις ένα ισχυρό πρωταγωνιστή που μπορεί να σου δώσει αυτό ακριβώς που ψάχνεις” συνέχισε ο σκηνοθέτης.

 

Η βιογραφική ταινία “Spencer” αναφέρεται σε ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν η Νταϊάνα αποφάσισε ότι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο δεν πήγαινε καλά και ότι έπρεπε να ξεφύγει από ένα μονοπάτι που την οδηγούσε στο να γίνει βασίλισσα μια μέρα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ