Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι πρακτικοί γονείς των τριών παιδιών τους, του πρίγκιπα Τζορτζ, δέκα ετών, της πριγκίπισσας Σάρλοτ, οκτώ, και του πρίγκιπα Λούις, πέντε ετών, αλλά έχουν επίσης επιπλέον βοήθεια με τη μορφή μιας νταντάς του Νόρλαντ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ στρατολόγησαν την έμπιστη νηπιαγωγό τους Maria Teresa Turrion Borrallo από το διάσημο κολέγιο Νόρλαντ στο Bath το 2014. Ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν περίπου οκτώ μηνών τότε – και από τότε είναι με την οικογένεια.

Γνωρίζατε όμως ότι οι νταντάδες του Norland έχουν πολύ αυστηρούς κανόνες όσον αφορά τη γλώσσα που επιτρέπεται να χρησιμοποιούν μπροστά στα παιδιά που φροντίζουν;

Το Norland College είναι γνωστό για τα εξαιρετικά μαθήματα παιδικής φροντίδας και μια συνέντευξη με τη συγγραφέα Louise Heren, η οποία έγραψε το Nanny in a Book, αποκάλυψε πώς οι νταντάδες του Norland φροντίζουν τις κατηγορίες τους – και τη γλώσσα που διδάσκονται να αποφεύγουν με τα παιδιά.

Η Mirror αποκάλυψε ότι η Louise πέρασε ένα χρόνο στο κολέγιο ερευνώντας ένα ντοκιμαντέρ και είπε στην εφημερίδα ότι υπάρχει μια λέξη που διδάσκονται οι νταντάδες να μην λένε ποτέ όταν δουλεύουν με παιδιά. Η λέξη είναι απλά «παιδιά». «Η λέξη παιδί είναι απαγορευμένη. Είναι ένα σημάδι σεβασμού για τα παιδιά ως άτομα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ