Ο πρώην μπάτλερ του πρίγκιπα Κάρολου αποκάλυψε προσωπικές λεπτομέρειες μέσα από το βασιλικό σπίτι συμπεριλαμβανομένης μιας συγκινητικής κίνησης του πρίγκιπα Χάρι, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 1997. Ο Γκραντ Χάρολντ εργάστηκε για τον πρίγκιπα Κάρολο για επτά χρόνια μετά από μια εξάμηνη διαδικασία συνέντευξης για να κερδίσει μια θέση.

Ο Γκραντ ρωτήθηκε για την παιδική ηλικία του Γουίλιαμ και του Χάρι μετά τον θάνατο της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνας, και αν ο πρίγκιπας Κάρολος είχε προσπαθήσει να εκπληρώσει την επιθυμία της να έχουν μια σχετικά «φυσιολογική». «Ήμουν εκτός υπηρεσίας, μόλις είχα ξεκινήσει και είχα φτάσει στο σπίτι για να πάρω κάτι και έπεσα πάνω στον πρίγκιπα Χάρι. Με ρωτούσε αν ήμουν καλά, αν το σπίτι μου ήταν άνετο και μετά μου είπε: “Έχεις φαγητό; Θα πάμε για φαγητό, θέλεις να έρθεις;”».

Ο Γκραντ συνέχισε, λέγοντας: «Αρνήθηκα, αλλά κάθισα μαζί τους, αλλά ήταν πραγματικά διασκεδαστικό και σκέφτηκα ότι προφανώς έτσι έχουν ανατραφεί. Η επιρροή της Νταϊάνα συνεχίζεται πολύ. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Δεν ξέρω πραγματικά αν πάνε στα McDonald’s ή στο KFC, αλλά δεν θα με εξέπληττε».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν μαζί στο Μάντσεστερ τη Δευτέρα και η Δούκισσα του Sussex φόρεσε ένα κομψό ολοκόκκινο σύνολο για να εκφωνήσει μια εμπνευσμένη ομιλία για την ισότητα των φύλων. Το ζευγάρι μένει στο Frogmore Cottage.

Η Δούκισσα του Σάσεξ είπε στους 2.000 ανθρώπους που την άκουσαν πώς άλλαξε η ζωή της όταν συμμετείχε για τελευταία φορά στη σύνοδο κορυφής στο Λονδίνο το 2019, ξεχωρίζοντας τον ρόλο της ως σύζυγος και μητέρα.

«Ήρθα μαζί σας στο Λονδίνο το 2019. Και μέχρι εκείνο το σημείο, είναι δίκαιο να πω ότι η ζωή μου είχε αλλάξει αρκετά σημαντικά. Ήμουν πλέον παντρεμένη και ήμουν πλέον μαμά», είπε, αφήνοντας μια παύση στο τέλος, η οποία γέμισε με ζητωκραυγές από το κοινό.

«Η κοσμοθεωρία μου είχε διευρυνθεί, βλέποντας την παγκόσμια κοινότητα μέσα από τα μάτια του παιδιού μου», πρόσθεσε, μιλώντας για τον γιο της Άρτσι. Η άφιξή του ζευγαριού στο The Bridgewater Hall για την έναρξη της τελετής έγινε με μεγάλο θαυμασμό, με το ζευγάρι να περνάει μέσα από την αίθουσα με τεράστιες επευφημίες καθώς οι σύνεδροι κρατούσαν τα τηλέφωνά τους για να τους απαθανατίσουν.

μέγκαν μαρκλ

Μέγκαν Μαρκλ: Ο λόγος που αποκλείει συγκεκριμένο σχολείο για τα παιδιά της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ