Η Μέγκαν Μαρκλ  και ο πρίγκιπας Χάρι υπέβαλαν νέα μήνυση, αυτή τη φορά για να προστατεύσουν τον γιο τους Άρτσι Χάρισον.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ισχυρίζονται ότι κάποιοι έβγαλαν «παράνομες» φωτογραφίες του γιου τους μέσα στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Ο δικηγόρος του ζευγαριού Μάικλ Καμπ υπέβαλε μήνυση για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού την Πέμπτη 23 Ιουλίου. “Αυτή η ενέργεια προκύπτει από τις αδυσώπητες και ειλικρινά σοκαριστικές προσπάθειες των ταμπλόιντ να επωφεληθούν από τις κατά συρροήν παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής ενός παιδιού 14 μηνών μέσα στο ίδιο του το σπίτι και την επιθυμία και ευθύνη οποιουδήποτε γονέα να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να προστατεύσει τα παιδιά του από αυτή την φρενίτιδα για κατασκευασμένες ειδήσεις”, δήλωσε ο Καμπ στα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο.

 “Ο Δούκας και η Δούκισσα ισχυρίζονται ότι οι παπαράτσι έχουν πετάξει drones «μόλις 20 μέτρα πάνω» από το σπίτι τους «ακόμα και τρεις φορές την ημέρα» για να βγάλουν φωτογραφίες τους ίδιους αλλά και τον Άρτσι στην ιδιωτική τους κατοικία. «Άλλοι έχουν πετάξει με ελικόπτερα από τις 5:30 π.μ. και μέχρι τις 7:00 μ.μ., ξυπνώντας τους γείτονες και τον γιο τους, κάθε μέρα. Και κάποιοι άλλοι άνοιξαν ακόμη και τρύπες στον εξωτερικό φράχτη ασφαλείας για να δουν μέσα στο σπίτι”, συνεχίζει η καταγγελία.

Παρότι ο Χάρι και η Μέγκαν «προσπάθησαν να αγνοήσουν αυτές τις παραβιάσεις όσο  μπορούσαν», οι φωτογραφίες του Άρτσι ήταν αυτές που έκαναν τον Δούκα και τη Δούκισσα να ξεσπάσουν. Σύμφωνα με την αιτία της μήνυσης, κάποιος αγοράζει φωτογραφίες του Άρτσι “που ψευδώς ισχυρίζεται ότι τις είχε τραβήξει όπως σε μια πρόσφατη δημόσια έξοδο στο Μαλιμπού”. Ωστόσο, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, “ο Άρτσι δεν έχει κάνει καμία δημόσια έξοδο, πόσο μάλλον στο Μαλιμπού” από τότε που το πρώην βασιλικό ζεύγος μετακόμισε στην Καλιφόρνια και είναι «ξεκάθαρο από την περιγραφή των φωτογραφιών» ότι οι εικόνες τραβήχτηκαν στην αυλή της οικογένειας «εν αγνοία» της Μέγκαν και του Χάρι, κάτι το οποίο είναι παράνομο σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνια.

Ο δικηγόρος τόνισε ότι είναι επιλογή της Μέγκαν και του Χάρι το “πότε και πώς θα δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες” του Άρτσι και ενώ το ζευγάρι αναγνωρίζει ότι η δουλειά του είναι «αξιοσημείωτη», οι εικόνες του γιου τους «δεν είναι είδηση» ή «δημόσιο συμφέρον». Η καταγγελία περιέγραφε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες ως «παρενόχληση», προσθέτοντας ότι “ο μοναδικός λόγος για τη λήψη και την πώληση τέτοιων φωτογραφιών είναι το κέρδος σε βάρος ενός παιδιού”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ