Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέτρεψαν στις κάμερες να μπουν στη ζωή τους για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, μοιράζοντας πολλές προσωπικές οικογενειακές στιγμές.

Σε ένα από τα επεισόδια, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επέστρεψαν στο Frogmore Cottage για να μαζέψουν τα υπάρχοντά τους εν μέσω της μετεγκατάστασής τους στις ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαλογής, το ζευγάρι πέρασε από συναισθηματικές φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας διακοπών.

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ εθεάθησαν να κοιτάζονται στα μάτια κρατώντας τα χέρια!Η Μέγκαν φορούσε ένα καλοκαιρινό καπέλο, ενώ ο Χάρι φορούσε επίσης καπέλο. Είναι άγνωστο σε ποιο από τα ταξίδια του τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, αλλά γνωρίζουμε ότι το ζευγάρι αγαπά ιδιαίτερα την Αφρική.

μέγκαν μαρκλ

Η 41χρονη Μέγκαν φαινόταν ενθουσιασμένη που αποκάλυψε την υπέροχη αναμνηστική εικόνα τους και χαμογέλασε στην κάμερα.

Μόλις τον Ιούνιο του 2023 επιβεβαιώθηκε ότι το ζευγάρι έχει εκκενώσει επίσημα το ακίνητο με τον Sir Michael Stevens να αναφέρει: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν εκκενώσει το Frogmore Cottage. Ο Δούκας και η Δούκισσα έχουν αποπληρώσει τις δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν από το Sovereign Grant σε σχέση με την ανακαίνιση του Frogmore Cottage, αφήνοντας έτσι το Στέμμα με ένα πολύ ενισχυμένο περιουσιακό στοιχείο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ