Ακόμα και στις πιο επίσημες περιστάσεις, όπως η ενθρόνιση του βασιλιά Καρόλου ή το Trooping the Colour, ο πρίγκιπας Λούις έχει τον τρόπο να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο μικρότερος γιός του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στην πραγματικότητα είναι ένα τυπικό 5χρονο παιδί, ακόμα και αν ανήκει στην πιο ισχυρή βασιλική οικογένεια του κόσμου. Οι σκανδαλιές, οι αταξίες και οι έξω από το πρωτόκολλο συμπεριφορές του έχουν γίνει viral δεκάδες φορές έτσι κάθε φορά που εμφανίζεται δημοσίως όλες οι κάμερες είναι πάνω του.

Χθες, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στην ετήσια χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Κέιτ Μίντλετον (ασύλληπτη η total white εμφάνισή της), ο πρίγκιπας Λούις παρακολούθησε για πρώτη φορά αυτή την τελετή, αφού πέρυσι είχε κάτσει στο σπίτι με τη νταντά του.

Συνοδευόταν φυσικά από τα αδέρφια του, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Τζορτζ και τον πατέρα τους.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, o πρίγκιπας Λούις και ο πρίγκιπας Τζορτζ ταχυδρόμησαν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη πριν μπουν στον ναό για την τελετή «Μαζί στα Χριστούγεννα» και όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής όμως, που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά την παραμονή των Χριστουγέννων, όλοι οι royals βγήκαν έξω μαζί κρατώντας ανάμενα κεριά. Την πομπή οδηγούσε η Κέιτ και ο Γουίλιαμ, με τα τρία τους παιδιά, μένοντας για λίγα λεπτά μπροστά από τους φωτογραφικούς φακούς που δεν τους χορταίνουν.

Και τότε ήταν που «χτύπησε» ο Λούις καθώς φυσώντας με δύναμη, σαν να έσβηνε τούρτα, έσβησε το κερί της Σάρλοτ. Αμέσως τα υπόλοιπα μέλη, Γουίλιαμ και Τζορτζ, προφύλαξαν τα δικά τους, σε περίπτωση που μπουν νέες ιδέες στον μικρό. Ωστόσο, ο φακός συνέλαβε μια αξιολάτρευτη έκφραση της Κέιτ, που όσοι είναι γονείς σίγουρα αναγνωρίζουν. Μια έκφραση γλυκιά αποδοκιμασίας, μια αίσθηση «πάλι την έκανε». Την ίδια στιγμή η υπέροχη Σάρλοτ απλά γέλασε με την νέα σκανδαλιά του Λούις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!