Στη Σκωτία επέστρεψαν ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ και η βασιλική σύζυγος Καμίλα, μετά την κηδεία της βασίλισσας Εισάβετ. Ο μονάρχης και η σύζυγός του, το πρωί της Κυριακής, εμφανίστηκαν στην εκκλησία Crathie Kirk στο Balmoral.

Ο μονάρχης και η σύζυγός του έφτασαν οδικώς στην εκκλησία. Ο βασιλιάς Κάρολος φορούσε ένα μαύρο κοστούμι και η Καμίλα ήταν επίσης ντυμένη στα μαύρα ενώ είχε καλύψει τα πόδια της μέσα στο αυτοκίνητο και μία πλεκτή κουβέρτα, για να προστατευτεί από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Η βασίλισσα Ελισάβετ το διάστημα που βρισκόταν στη Σκωτία, πάντοτε επισκεπτόταν την εκκλησία Crathie Kirk και τη συνόδευσαν τα μέλη της οικογένειας της. Μετά το θάνατό της, ο μεγαλύτερος γιος της φαίνεται ότι τηρεί την παράδοση της μητέρας του και παρέστη στην κυριακάτικη λειτουργία, γεγονός που είναι συγκινητικό.

O βασιλιάς Κάρολος Γ΄και η βασιλική σύζυγός Καμίλα έφυγαν από το Λονδίνο την περασμένη Tρίτη, μία ημέρα μετά την κηδεία της βασίλισσας.

Ισως διαμένουν στο Κάστρο του Balmoral, που ο βασιλιάς Κάρολος κληρονόμησε από τη βασίλισσα μετά το θάνατό της, αλλά είναι και πολύ πιθανό να μένουν στο προσωπικό τους σπίτι στο Balmoral Estate, στο Birkhall.

Το σπίτι αυτό έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος ο βασιλιάς Κάρολος ως ένα «καταφύγιο θαλπωρής» για εκείνον. Είναι το μέρος που μαζί με την Καμίλα πέρασαν το μήνα του μέλιτος τους, μετά το γάμο τους το 2005 και εκεί που απομονώθηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας το 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ