Στο τελευταίο επεισόδιο του A Right Royal Podcast, ο πρώην ιδιωτικός γραμματέας της βασίλισσας, μίλησε για τη στιγμή που η βασιλική πτήση της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Σάο Πάολο έπεσε σε καταιγίδα στα 10.000 πόδια, και αποκάλυψε τη συγκλονιστική αντίδρασή της στην τρομακτική στιγμή.

«Η Νταϊάνα γέλασε, την κοίταξα, και καθώς κατεβαίναμε κοιτούσε τα παράθυρα του αεροσκάφους και παρατηρούσε ότι ήμασταν αρκετά ψηλά».

Επίσης, εξήγησε γιατί, εκτός από το ότι έχουν πάντα μαζί τους μια μαύρη στολή, όλοι οι βασιλικοί πρέπει να ταξιδεύουν με επιπλέον απόθεμα αίματος για «παν ενδεχόμενο». «Tο αίμα που μεταφέρεται με αεροσκάφος είναι για την περίπτωση που χρειαστεί να γίνει μετάγγιση αίματος». «Δεν υπάρχει ποτέ πραγματικά εγγύηση ότι θα υπάρχει ο σωστός τύπος αίματος στον προορισμό. Εσύ λοιπόν το κουβαλάς. Ήταν καθιερωμένη πρακτική».

ΝταΪάνα

Ο πρώην γραμματέας Τύπου αναφέρεται επίσης σε λεπτομέρειες για το πώς η British Airways μετατρέπει την πρώτη τους θέση σε χώρους διαμονής για τους βασιλικούς όταν ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις, καθώς και τι πίνουν ή τρώνε.

Ο Ντίκι Άρμπιτερ μιλά επίσης για τη διάσημη επίσκεψη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Ταζ Μαχάλ, αποκαλύπτοντας γιατί δεν ήταν ποτέ η δυνατότητα για τον Κάρολο να τη συνοδεύσει. Θυμάται επίσης την τελευταία κοινή περιοδεία του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα και πώς ένα σχόλιο ενός από τα μέλη της ομάδας τους στον Τύπο προκάλεσε πολλές διαμάχες.

Τα γράμματα της Νταϊάνα για το διαζύγιο από τον Κάρολο ήρθαν στο φως: «Περνάω πολύ δύσκολα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΪΑΝΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ