Η πριγκίπισσα Άννα αποτελεί μια από τις αγαπημένες royals των βασιλικών θαυμαστών και συχνά αποτελεί θέμα συζήτησης τόσο για το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο εργατικά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας όσο και για τον τρόπο που συμπεριφέρεται σε δημόσιες εμφανίσεις της.

Η αδερφή του Καρόλου Γ’, του νέου μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου, πρωταγωνιστεί ξανά στα social media, αφού ένα βίντεο τη δείχνει να κάνει υπόκλιση στον βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας.

Η πριγκίπισσα Άννα αν έχει δει το εν λόγω βίντεο θα διαβάσει στην περιγραφή του ότι «κανείς δεν μπορεί να κάνει υπόκλιση αντίστοιχη με τη δική της».

Οι βασιλικοί θαυμαστές έκαναν πλήθος σχολίων και μερικά από αυτά ανέφεραν: «Θα ήταν μια σπουδαία, ευγενική, απίστευτη βασίλισσα», «Είναι η βασίλισσα της υπόκλισης», «Ευγενική, αξιοπρεπής, αστεία, σκληρά εργαζόμενη, πιστή όπως και η μητέρα της».

Η Άννα ρωτήθηκε πρόσφατα για εκείνους που αμφισβητούν τον θεσμό της μοναρχίας και έδωσε την απάντησή της. «Είναι ο μονάρχης που είναι το κλειδί σε αυτό και το σύνταγμα που στηρίζει τη μοναρχία. Εμείς ως οικογένεια βλέπουμε τους εαυτούς μας να υποστηρίζουν αυτόν τον ρόλο».

πριγκίπισσα Άννα

Η πριγκίπισσα Άννα συνέχισε: «Αυτό που κάνουμε, ελπίζουμε να συμβάλλει στη μοναρχία και στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να μεταφέρει τη συνέχεια αλλά και την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι και οι κοινότητες θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους… Θα γίνουν συζητήσεις σχετικά με τη συνάφεια παντού. Δεν είναι μια συζήτηση που θα έκανα απαραίτητα. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια στιγμή που πρέπει να γίνει αυτή τη συζήτηση, αλλά θα υπογράμμιζα απλώς ότι η μοναρχία παρέχει, με το σύνταγμα, έναν βαθμό μακροπρόθεσμης σταθερότητας που είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να επιτευχθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΝΝΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ