Η πριγκίπισσα Άννα αναφέρθηκε στο μέλλον της μοναρχίας σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει της στέψης του Καρόλου το Σάββατο, όπου θα έχει σπουδαίο ρόλο.

Η αδερφή του μονάρχη μίλησε στο καναδικό τηλεοπτικό κανάλι CBC News, στο οποίο επαίνεσε τον βασιλιά και έκανε την τοποθέτησή της.

Η πριγκίπισσα Άννα σημείωσε πως το κοινό γνωρίζε τι να περιμένει από τον Κάρολο ως μονάρχη, λέγοντας: «Ξέρετε τι παίρνετε επειδή εξασκείται και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει. Είναι αφοσιωμένος στα καθήκοντά του και θα παραμείνει».

πριγκίπισσα Άννα

Η Άννα ρωτήθηκε επίσης για εκείνους που αμφισβητούν τον θεσμό της μοναρχίας. «Δεν χρειάζεται, από πολλές απόψεις, να το αντιμετωπίσουμε κυρίως επειδή είναι ο μονάρχης που είναι το κλειδί σε αυτό και το σύνταγμα που στηρίζει τη μοναρχία. Εμείς ως οικογένεια βλέπουμε τους εαυτούς μας να υποστηρίζουν αυτόν τον ρόλο».

Η πριγκίπισσα Άννα συνέχισε: «Αυτό που κάνουμε, ελπίζουμε να συμβάλλει στη μοναρχία και στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να μεταφέρει τη συνέχεια αλλά και την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι και οι κοινότητες θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους…».

«Θα γίνουν συζητήσεις σχετικά με τη συνάφεια παντού. Δεν είναι μια συζήτηση που θα έκανα απαραίτητα. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια στιγμή που πρέπει να γίνει αυτή τη συζήτηση, αλλά θα υπογράμμιζα απλώς ότι η μοναρχία παρέχει, με το σύνταγμα, έναν βαθμό μακροπρόθεσμης σταθερότητας που είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να επιτευχθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο», τόνισε.

Η πριγκίπισσα Άννα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Η φωτογραφία που προκάλεσε αίσθηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΝΝΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ