Πριγκίπισσα Κέιτ: Όλα αλλάζουν στο βασιλικό σπίτι του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας

 Η πριγκίπισσα Κέιτ προσλαμβάνει πρώην επαγγελματία της βασίλισσας Ελισσάβετ ως δεξί της χέρι.

Σύμφωνα με τους Times, το σπίτι του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ διόρισε τον Αντισυνταγματάρχη Τομ Γουάιτ αφού η πριγκίπισσα τον κάλεσε να πάει μαζί της σε μια δημόσια εκδήλωση πέρυσι.

Η πριγκίπισσα Κέιτ έμεινε χωρίς ιδιωτική γραμματέα από την αποχώρηση της Χάνα Κόκμπερν-Λότζι τον Οκτώβριο του 2022.

Πριγκίπισσα Κέιτ: Όλα αλλάζουν στο βασιλικό σπίτι του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας
Πριγκίπισσα Κέιτ: Όλα αλλάζουν στο βασιλικό σπίτι του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Ο Αντισυνταγματάρχης Γουάιτ εργάστηκε στο πλευρό  αείμνηστης βασίλισσας μέχρι το θάνατό της, στις 8 Σεπτεμβρίου 2022. Όταν ανέλαβε τη θέση το 2020, έγινε ο πρώτος κομάντο των Βασιλικών Πεζοναυτών που κατείχε τη θέση.

Υπηρέτησε στο Αφγανιστάν το 2009 και ως μέλος των 42 Commando, βοήθησε να αποφευχθεί η τραγωδία στο Χελμάντ, αφού οι Ταλιμπάν τοποθέτησαν βόμβα σε ένα σχολείο. Ωστόσο, τα καλώδια κάτω από την πόρτα της σχολικής αίθουσας εντοπίστηκαν πριν από την έκρηξη.

Ο Αντισυνταγματάρχης Γουάιτ ανέλαβε τον ρόλο του ιππικού από την Αντισυνταγματάρχη Nana Kofi Twumasi-Ankrah.

Πριγκίπισσα Κέιτ: Ο Αντισυνταγμνατάρχης Τom White με την βασίλισσα Ελισάβετ
Πριγκίπισσα Κέιτ: Ο Αντισυνταγμνατάρχης Τom White με την βασίλισσα Ελισάβετ – Πηγή: Getty Images

Εν τω μεταξύ, επιβεβαιώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσέλαβε έναν πρώην κυβερνητικό διπλωμάτη ως ιδιωτικό γραμματέα του. Ο Ian Patrick, ο οποίος έχει επίσης εργαστεί για τον πρώην ηγέτη των Φιλελευθέρων Δημοκρατών Λόρδο Άσνταουν, ανέλαβε τον ρόλο.

Ο πρίγκιπας επί του παρόντος προσπαθεί να ισορροπήσει τα  καθήκοντα του με την οικογενειακή ζωή, καθώς η πριγκίπισσα συνεχίζει την ανάρρωσή της από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. 

Η Κέιτ, η οποία νοσηλεύτηκε 13 ημέρες τον Ιανουάριο, δεν αναμένεται να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις παρά μόνο μετά το Πάσχα.

Αφού πέρασε τις σχολικές διακοπές του Φεβρουαρίου στο σπίτι τους στο Norfolk, το Anmer Hall, ο Γουίλιαμ έκανε μια σόλο εμφάνιση στα BAFTA την περασμένη Κυριακή, λέγοντας ότι η σύζυγός του λυπόταν που το έχασε, προσθέτοντας: «Της αρέσουν τα BAFTA».

Ο Γουίλιαμ έκανε μια σόλο εμφάνιση στα BAFTA

Ο Πρίγκιπας ζήτησε επίσης να σταματήσουν οι μάχες στον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς “το συντομότερο δυνατό” και να αυξηθεί η ανθρωπιστική υποστήριξη προς τη Γάζα, καθώς εξέδωσε μια ισχυρή δήλωση την Τρίτη.

Έγινε καθώς ο βασιλιάς επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού στο Λονδίνο, όπου είπε στους ανθρωπιστές ότι ήταν «βαθιά συγκινημένος ως πατέρας» από την όλη κατάσταση.

Η κυβέρνηση ενημερώθηκε εκ των προτέρων μέσω του Γραφείου Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης (FCDO) για τα σχόλια του πρίγκιπα, τη φύση της επίσκεψης της BRC και ένα μελλοντικό ταξίδι σε μια συναγωγή, όπου θα συμμετάσχει σε μια συζήτηση με νέους από διαφορετικές κοινότητες. υπερασπιστές κατά του μίσους και του αντισημιτισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΕΙΤ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ